WEEGCELLEN ASSEMBLY KITS STAINLESS STEEL voor SBK en SBX shear beam load cells

Artikelnummer: KSBX2 Categorie:

Beschrijving

WEEGCELLEN ASSEMBLY KITS STAINLESS STEEL voor SBK en SBX shear beam load cells

Assembly kit voor SBX/SBK shear beam load cell tot op 2.500 kg. Geschikt voor het wegen van hoppers, tanks, platforms etc.
Voordelen:
– AISI 304 RVS bouw
– Hogere plaat met configureerbaar systeem “lock, “side” or “free”.
– Mechanisch gewricht voor optimaal weeg precisie
– Instelbare hoogte voor het waterpas zetten van het structuur
– Anti-overturn
– ATEX versie beschikbaar, voor zones 1&21, 2&22.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features Assembly kit

Snelle installatie / verwijdering van de cell, zelfs als deze op spanning staat.
Hogere plaat met 3 specifieke functies (lock, side and free).
Bypass functie voor transporteren/verplaatsen van het structuur en onderhoud.
Anti-overturn (binnen het limiet aangegeven in de handleiding).
Limiet functie tegen per ongeluk overladen (binnen het limiet aangegeven in de handleiding).
Fake cell functie voor het wegen van vloeibare materialen.
Gemaakt met technologieën ontworpen door Dini Argeo.
Geschikt voor SBX/SBK load cellen, tot op 2500kg (NIET bij kit inbegrepen).
Volledig in AISI 304 RVS
Schommelend gewricht, voor optimaal weeg precisie.
De kit is ontworpen om het correct functioneren van de cellen toe te staan en het verkrijgen van optimale weeg precisie. Echter heeft het geen beschermende functie voor de cell, noch voor het structuur. Raadpleeg de handleiding voor meer technische details.

Dexman Betrouwbaar én betaalbaar

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegcellen kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u load cells kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WEEGCELLEN ASSEMBLY KITS STAINLESS STEEL voor SBK en SBX shear beam load cells” te beoordelen

Andere suggesties…