Krachtopnemer voor het meten van trek of druk krachten

Dexman heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook een krachtopnemer of krachtsensor in verschillende uitvoeringen. We hebben ook een aantal meerassige krachtopnemers in het assortiment, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Meerassige krachtopnemer K3D60a

krachtopnemers in ons assortiment

Wij beschikken onder meer over meerassige krachtopnemers. Deze krachtopnemers hebben verschillende meetbereiken; zo meet de eerste van ±2N of ±10N, de tweede van ±10N of ±100N, en de laatste van ±50N of ±5kN. Meetnauwkeurigheid loopt van ongeveer 0,5% tot 2%. Vergeet niet ons gehele assortiment te bekijken voor meerdere typen krachtopnemers. Dankzij onze jarenlange ervaring met meetinstrumenten, is ons ervaren personeel meer dan gekwalificeerd om u te helpen met het kiezen van de beste optie voor uw situatie.

krachtopnemer voor statische en dynamische gebruik

Met een krachtopnemer kunt u de statische en dynamische trek- en drukkracht meten. Krachtopnemer Naast het meten van kracht, kunt u een krachtopnemer ook gebruiken om te wegen of om het aantal draaimomenten vast te stellen. In onze webshop vindt u verschillende types krachtopnemers, voor verschillende bereiken. Een krachtopnemer is zeer nuttig in de automatiseringstechniek, bij testinstallaties en bij de bepaling de materiaalkwaliteit. Er zijn verschillende types krachtopnemers. Bij een mechanische krachtopnemer met een veerlichaam vervormt de interne veer bij krachtopname.

Een krachtopnemer, ook wel loadcell genoemd, is er in een heel groot aantal verschillende varianten. We maken onderscheid in typen, capaciteiten, wetgeving, materiaal keuze, soort, nauwkeurigheid, enzovoorts. Wij hebben de kennis en de wetenschap paraat over de meest betrouwbare en nauwkeurige loadcells.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5