krachtopnemer

Krachtopnemer voor het meten van trek of druk krachten

Dexman heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook een krachtopnemer of krachtsensor in verschillende uitvoeringen. We hebben ook een aantal meerassige krachtopnemers in het assortiment, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Ons assortiment

Wij beschikken onder meer over meerassige krachtopnemers. Deze krachtopnemers hebben verschillende meetbereiken; zo meet de eerste van ±2N of ±10N, de tweede van ±10N of ±100N, en de laatste van ±50N of ±5kN. Meetnauwkeurigheid loopt van ongeveer 0,5% tot 2%. Vergeet niet ons gehele assortiment te bekijken voor meerdere typen krachtopnemers. Dankzij onze jarenlange ervaring met meetinstrumenten, is ons ervaren personeel meer dan gekwalificeerd om u te helpen met het kiezen van de beste optie voor uw situatie.

Meer informatie over onze krachtopnemer?

Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van onze krachtopnemers, en welke van de verschillende opties u het best in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in. Hebben wij uw bericht binnen, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.

[contact_form subject=”krachtopnemer”]

Average Rating
4.5 out of 5 stars. 2 votes.