06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Krachtopnemer voor het meten van trek of druk krachten

Dexman heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook een krachtopnemer of krachtsensor in verschillende uitvoeringen. We hebben ook een aantal meerassige krachtopnemers in het assortiment, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Meerassige krachtopnemer K3D60a

krachtopnemers in ons assortiment

Wij beschikken onder meer over meerassige krachtopnemers. Deze krachtopnemers hebben verschillende meetbereiken; zo meet de eerste van ±2N of ±10N, de tweede van ±10N of ±100N, en de laatste van ±50N of ±5kN. Meetnauwkeurigheid loopt van ongeveer 0,5% tot 2%. Vergeet niet ons gehele assortiment te bekijken voor meerdere typen krachtopnemers. Dankzij onze jarenlange ervaring met meetinstrumenten, is ons ervaren personeel meer dan gekwalificeerd om u te helpen met het kiezen van de beste optie voor uw situatie.

krachtopnemer voor statische en dynamische gebruik

Met een krachtopnemer kunt u de statische en dynamische trek- en drukkracht meten. Krachtopnemer Naast het meten van kracht, kunt u een krachtopnemer ook gebruiken om te wegen of om het aantal draaimomenten vast te stellen. In onze webshop vindt u verschillende types krachtopnemers, voor verschillende bereiken. Een krachtopnemer is zeer nuttig in de automatiseringstechniek, bij testinstallaties en bij de bepaling de materiaalkwaliteit. Er zijn verschillende types krachtopnemers. Bij een mechanische krachtopnemer met een veerlichaam vervormt de interne veer bij krachtopname.

Een krachtopnemer, ook wel loadcell genoemd, is er in een heel groot aantal verschillende varianten. We maken onderscheid in typen, capaciteiten, wetgeving, materiaal keuze, soort, nauwkeurigheid, enzovoorts. Wij hebben de kennis en de wetenschap paraat over de meest betrouwbare en nauwkeurige loadcells.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Industrieel meetgereedschap is anders ontwikkelt dat meetgereedschappen die bij consumenten thuis te vinden zijn. De precisie- en meettechnieken die bij ons te vinden zijn, zorgen ervoor dat u precies het resultaat krijgt waar u naar op zoek bent. Van nauwkeurig handmeetgereedschap tot aan meetgereedschappen die nodig zijn om machine te onderhouden. Als u alleen het beste resultaat wilt, kiest u ervoor om uw materialen bij Dexman aan te schaffen.

Meetgereedschap kan op verschillende manier hulp bieden voor werkgevers en zelfstandige ondernemers. Allereerst is het resultaat met kwalitatieve meetgereedschappen erg nauwkeurig. Daarnaast is de tijd dat er gemeten moet worden kort, door de precisie van het hulpmiddel. Of u nu weegapparatuurkracht opnemers of andere weeg- en testtechnieken zoekt, bij ons vindt u het meetgereedschap waardoor ieder project u eenvoudig afgaat. Wat u ook wilt wegen.

Bent u op zoek naar een uiterste precisie in uw bedrijf? Kies dan voor ons meetgereedschap en vraag snel een offerte aan. Dan weet u zeker dat u altijd zeker bent van uw zaak. Dat is pas zekerheid. Wilt u weten wat u precies bij ons kunt vinden of heeft u aanvullende vragen? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0) 6 4680 8297.

Krachtopnemer kopen? Dexman Nederland

Dexman.nl  is een leverancier met een ruim assortiment weeg, kracht, koppel en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van onze krachtopnemers, en welke van de verschillende opties u het best in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in. Hebben wij uw bericht binnen, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.

telefoon

06-46808297

email

info@dexman.nl

adres

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart