Dubbele weegvorken voor heftrucks compleet met indicator 

Nieuwe weegvorken voor heftrucks compleet met COMPACT indicator om het gewicht direct vanuit de cabine af te lezen. De 5.0 Bluetooth-technologie met laag verbruik en oplaadbare lithium-ionbatterij zorgen voor een lange levensduur. Bijzonder robuust, volledig van staal gemaakt om de tijd te doorstaan. Beschikbaar in goedgekeurde versie voor gebruik in de handel.

Waarom kiezen voor de dubbele weegvorken voor heftrucks

  • Ze zijn de eenvoudigste en meest veelzijdige oplossing om van uw vorkheftruck een mobiele weegschaal te maken
  • Ze zijn robuust en volledig gemaakt van staal om onbedoelde schokken te weerstaan
  • Eenvoudig te installeren en te verwijderen indien nodig voor gebruik op meerdere vorkheftrucks
  • Lithiumbatterij en Bluetooth-verbinding met laag vermogen zorgen voor een lange werkautonomie
  • Gewichtsindicator met 25 mm display met achtergrondverlichting, compact en eenvoudig te installeren in de cabine
  • Standaard versnellingsmeter voor automatisch starten van de vorken tijdens het rijden
  • Gebouwd met 4 Dini Argeo loadcellen, in roestvrij staal, goedgekeurd, met IP68-bescherming om de beste weegprestaties te garanderen.
  • Ook verkrijgbaar in goedgekeurde versie voor gebruik in de handel.

Weegvorken voor heftrucks koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de weegvorken voor heftrucks, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.