Measuring instruments voor het versterken van een loadcell signaal

Bent u op zoek naar measuring instruments (weegversterkers of weegcontrollers) of andere oplossingen op het gebied van het versterken en verwerken van een loadcell signal, dan helpen wij u graag verder. Omdat geen enkele toepssing hetzelfde is en de omstandigheden waaronder gewicht of doorstroming gemeten moeten worden sterk kunnen fluctueren, is er vaak behoefte aan maatwerk. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Bovendien zijn onze producten flexibel in te zetten en kunnen wij desgewenst software aanpassen of functionaliteit toevoegen.

Vaak begint het bedenken van een oplossing met het formuleren van het problem en de omstandigheden waaronder gemeten moet worden.

Measuring instruments

Waar u ook nog op kunt rekenen

Dankzij het feit dat we al zo lang ervaring in de weegtechniek hebben, mogen we best zeggen dat we alles goed op orde hebben. Voor u als klant blijkt dit onder meer uit een goede service van onze kant en onze hulp bij de inbedrijfstelling van uw weegapparatuur.

Meer weten over measuring instruments?

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.