06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Measuring instruments voor het versterken van een loadcell signaal

Bent u op zoek naar measuring instruments (weegversterkers of weegcontrollers) of andere oplossingen op het gebied van het versterken en verwerken van een loadcell signal, dan helpen wij u graag verder. Omdat geen enkele toepssing hetzelfde is en de omstandigheden waaronder gewicht of doorstroming gemeten moeten worden sterk kunnen fluctueren, is er vaak behoefte aan maatwerk. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Bovendien zijn onze producten flexibel in te zetten en kunnen wij desgewenst software aanpassen of functionaliteit toevoegen.

Vaak begint het bedenken van een oplossing met het formuleren van het problem en de omstandigheden waaronder gemeten moet worden.

Measuring instruments

Waar u ook nog op kunt rekenen

Dankzij het feit dat we al zo lang ervaring in de weegtechniek hebben, mogen we best zeggen dat we alles goed op orde hebben. Voor u als klant blijkt dit onder meer uit een goede service van onze kant en onze hulp bij de inbedrijfstelling van uw weegapparatuur.

Meer weten over measuring instruments?

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer informatie ontvangen over measuring instruments en/of weten waarvoor weegversterkers ingezet kan worden? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent weegcellen, krachtsensoren, koppelopnemers, meetversterkers of data acquisitie systemen? Bekijk dan onze productpagina’s of neem contact met ons op. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, NCTE, Lorenz, ME en Gicam. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop te bestellen of gewoon via de telefoon of e-mail.

has been added to the cart. View Cart