Weegapparatuur kopen doet u bij Dexman

Wilt u weegapparatuur kopen, zoals weegcellen oftewel load cells en bijbehorende inbouwsets, inclusief afsteuning dan zit u goed bij Dexman. Zo hebben wij vele weegapparaten waarop u grote lasten kunt plaatsten en die vervolgens zeer accuraat het gewicht weergeven. De weegapparatuur  die wij verkopen zijn in te stellen om alleen te werken, maar kunnen ook gekoppeld worden aan plc systemen. Dus weegapparatuur kopen doet u bij Dexman. Een bedrijf met impact!

weegapparatuur kopen

Weegapparatuur voor de industrie kopen

Industriële weegschalen worden vaak gebruikt in een ruwe en dynamische omgeving. De weegapparatuur moet daarom robuust en solide zijn uitgevoerd en tegen een stootje kunnen. Onze weegschalen voldoen aan de moderne industriële eisen en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in verschillende industriële omgevingen.

Aan industriële weegschalen en weegcomponenten worden terecht hoge eisen gesteld. Wij kennen ook voor uw branche de eisen en behoeften en kunnen u de juiste weegapparatuur aanbevelen. Is een standaard weegschaal voor uw specifieke toepassing niet of minder geschikt? Wij vinden in samenspraak met u een maatoplossing! Wilt u weegapparatuur kopen neem dan contact met ons op.

Weegapparatuur kopen van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat weegapparatuur van hoge kwaliteit verkoopt, neem dan contact op met Dexman. Wij staan voor de juiste informatie voor iedereen.  U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website, waar wij al onze producten overzichtelijk voor u bij elkaar hebben staan. Of het nu gaat om een compacte weegschaal, een precisieweegschaal of een palletweegschaal, bij ons staan ze in het assortiment. U heeft dan ook nog de keuze uit bijvoorbeeld kraanunsters en dierenweegschalen. Als u iets zoekt om mee te wegen, dan vindt u het bij Dexman. Wij beschikken over de kennis die nodig is om u van het juiste advies te dienen. U wilt toch ook dat u het beste product voor uw doelgroep kunt gaan gebruiken? Weegapparatuur kopen doet u natuurlijk bij een bedrijf dat verstand van zaken heeft. Neem dus vandaag nog contact op.

weegapparatuur kopen

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem