06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Weegapparatuur kopen doet u bij DEXMAN

Wilt u weegapparatuur kopen, zoals weegcellen oftewel load cells en bijbehorende inbouwsets, inclusief afsteuning dan zit u goed bij Dexman. Zo hebben wij vele weegapparaten waarop u grote lasten kunt plaatsten en die vervolgens zeer accuraat het gewicht weergeven. De weegapparatuur  die wij verkopen zijn in te stellen om alleen te werken, maar kunnen ook gekoppeld worden aan plc systemen. Dus weegapparatuur kopen doet u bij Dexman. Een bedrijf met impact!

weegapparatuur kopen

Weegapparatuur voor de industrie kopen

Industriële weegschalen worden vaak gebruikt in een ruwe en dynamische omgeving. De weegapparatuur moet daarom robuust en solide zijn uitgevoerd en tegen een stootje kunnen. Onze weegschalen voldoen aan de moderne industriële eisen en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in verschillende industriële omgevingen.

Aan industriële weegschalen en weegcomponenten worden terecht hoge eisen gesteld. Wij kennen ook voor uw branche de eisen en behoeften en kunnen u de juiste weegapparatuur aanbevelen. Is een standaard weegschaal voor uw specifieke toepassing niet of minder geschikt? Wij vinden in samenspraak met u een maatoplossing! Wilt u weegapparatuur kopen neem dan contact met ons op.

Weegapparatuur kopen van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat weegapparatuur van hoge kwaliteit verkoopt, neem dan contact op met Dexman. Wij staan voor de juiste informatie voor iedereen.  U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website, waar wij al onze producten overzichtelijk voor u bij elkaar hebben staan. Of het nu gaat om een compacte weegschaal, een precisieweegschaal of een palletweegschaal, bij ons staan ze in het assortiment. U heeft dan ook nog de keuze uit bijvoorbeeld kraanunsters en dierenweegschalen. Als u iets zoekt om mee te wegen, dan vindt u het bij Dexman. Wij beschikken over de kennis die nodig is om u van het juiste advies te dienen. U wilt toch ook dat u het beste product voor uw doelgroep kunt gaan gebruiken? Weegapparatuur kopen doet u natuurlijk bij een bedrijf dat verstand van zaken heeft. Neem dus vandaag nog contact op.

weegapparatuur kopen

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

WEEGAPPARATUUR KOPEN VOOR INDUSTRIEEL GEBRUIK VINDT U ZEKER BIJ DEXMAN HAARLEM

De weegsystemen die wij verkopen zijn in te stellen om alleen te werken, maar kunnen ook gekoppeld worden aan  plc systemen. Zij zijn instaan om enkele producten te doseren én om recepten bestaande uit meerdere ingrediënten te doseren. Naast deze soorten hebben wij ook zeer specifieke meetapparatuur in huis die u voor uw bedrijf kunt kopen, zoals de wiel weegplateaus en palletweegschalen. Ook hele weegsystemen zijn te realiseren. dus heeft u weegapparatuur nodig, neem dan contact met ons op.

PROFESSIONEEL WEEGAPPARATUUR KOPEN VOOR EEN NAUWKEURIG RESULTAAT

Weegapparatuur kopen doet u natuurlijk bij Dexman.  
Weegapparaten kunnen op verschillende manier hulp bieden voor bedrijven. Allereerst is het resultaat met kwalitatieve weegapparatuur erg nauwkeurig. Daarnaast is de tijd dat er gemeten moet worden kort, door de precisie van het hulpmiddel. Of u nu weegapparatuurkracht opnemers of andere weeg- en testtechnieken zoekt, bij ons vindt u de weeginstrumenten waardoor ieder project u eenvoudig afgaat. Wat u ook wilt wegen.

MAAK EENVOUDIG UW KEUZE EN NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Het uitkiezen van de juiste weegapparatuur is het lastigst, daarna geeft u uw keuze door via het contactformulier en laat u ons al het werk doen. Met het ingevulde formulier en uw gegevens gaan onze experts aan de slag. Wij komen zo snel mogelijk met een offerte bij u terug. Heeft u ondertussen nog vragen? Wij zijn te bereiken via +31 (0) 6 4680 8297. Dexman een bedrijf die zorgt voor impact!

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Hoge kwaliteit weegapparatuur van Dexman zorgt voor impact. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment weegcellen/ loadcellen, krachtsensoren / krachtopnemers, koppelopnemers / koppelsensoren, weegversterker / meetversterkers en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Telefoon

06-46808297

email

info@dexman.nl

adres

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart