SBK C6 SHEAR BEAM WEEGCELLEN, van 500kg tot 2000kg

Beschrijving

SBK C6 SHEAR BEAM WEEGCELLEN, van 500kg tot 2000kg

Deze shear beam weegcellen worden geleverd en geproduceerd door Dini Argeo.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

SBK C6

De roestvrij staal goedgekeurd shear beam load cells, is geschikt voor het creëren van CE goedgekeurde weegschalen met 4 load cells, of voor het wegen van tanks en hoppers, met de hulp van haar accessoires. beschikbaar in de capaciteiten 500, 1000, 2000kg. OIML R60. C6 precision class. IP68 protection.

TECHNICAL Features  shear beam weegcellen

Minimum load cell verification interval: Vmin = EMax / 15.000
Maximum number of verification intervals: nLC = 6000
Combined error: 0,008% of Full Scale Output (F.S.)
Full Scale Output: 2mV/V
Temperature effect on zero: 0,0009% /°C
Temperature effect on full scale output: 0,0007% /°C
Compensated Temperature Range: -10°C/+40°C
Operating Temperature Range: -20°C/+60°C
Creep error after 30 minutes: 0,012% F.S.
Maximum tolerated excitation voltage: 15 VDC
Input Resistance: 385 ± 20 Ohm
Output Resistance: 350 ± 5 Ohm
Insulation Resistance: >5000 MOhm
Safe Overload: 150% F.S.
Ultimate Overload: 200% F.S.
6-wire shielded cable, 5m long.

Klik hier voor de datasheet van de SBK C6

Shear beam weegcellen koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Extra informatie

kg

1000, 2000, 500

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SBK C6 SHEAR BEAM WEEGCELLEN, van 500kg tot 2000kg” te beoordelen