06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

De beste meetversterker die zorgt dat uw productie en proces onder controle blijft!

Dexman is uw partner in industriële processen en biedt u oplossingen voor de complete meetketen. Know-how waar u op kunt vertrouwen. Wij hebben perfect matchende componenten die gemakkelijk en snel te installeren zijn. Elke meetversteker heeft zijn eigen specifieke functies. Wat de toepassing ook is, mobiel of vast, op een testbank of onder extreme omstandigheden, Dexman heeft de juiste meetversterker en of data-acquisitie systemen voor uw toepassing.

Sensoren koppelen aan de versterker

Een meetversrerker wordt ook wel een weigh module genoemd  voor wegen en niveau metingen in industriële toepassingen. Dexman heeft een uitgebreid assortiment weegmodules. Speciaal ontworpen om de prestaties van de load cellen te optimaliseren. 

Sensoren meten de meetwaarden van een tank en/of een silo en sturen deze door naar de meetversterker. De meetwaarde kan door een aanpassing in de meetversterker aan de specifieke condities van het meetpunt worden aangepast. De waarden verschijnen op het display en kunnen worden uitgevoerd via de geïntegreerde stroomuitgangen, die zijn bedoeld voor de aansturing van externe displays of hogere regelsystemen

Meetversterker type DGT1S

Meetversterker type DGT1S

De DGT1S is compacte, multifunctionele weegversterker / indicator voor  montage op DIN-RAIL. Deze kan de weegcellen directe inlezen en diagnose stellen van de aangesloten weegsysteem. De brede scala van beschikbare interfaces, maakt het gemakkelijk om de integratie van de wegen met elk automatiseringssysteem. CE-M goedgekeurde (OIML R-76 / EN 45501). MID goedgekeurd (OIML R-61).

Belangrijke eigenschappen van de weegversterker DGT1S

  • Gebruiksvriendelijk 5-toetsen waterdicht toetsenbord.
  • Rode LED-display met 6 cijfers van 8 mm en 6 LED’s voor het weergeven van actieve functies.
  • Standaardafmetingen voor montage op DIN-balk.
  • Kalibratie, setup-parameters, configureerbaar vanaf het toetsenbord of vanaf pc met DINI TOOLS.
  • Tot 10.000E of multirange 2 x 3000e @ 0,3 μV / d in CE-M goedgekeurde versie voor legaal voor handelsgebruik.
  • Tot 1.000.000 weer te geven divisies met interne resolutie tot 3.000.000 punten.
  • Maximaal 8 signaallinearisatiepunten met DINITOOLS (3 vanaf het toetsenbord).
  • 1 kanaal A / D 24-bit sigma-delta conversie, tot 3200 conv./sec. automatische selectie.
  • Aansluitbaar met maximaal 8 analoge belastingscellen met 350 Ohm ingangsweerstand.
  • Van 12 Vdc naar 24 Vdc voeding.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

De weegsystemen die wij verkopen zijn in te stellen om alleen te werken, maar kunnen ook gekoppeld worden aan  plc systemen. Zij zijn instaan om enkele producten te doseren én om recepten bestaande uit meerdere ingrediënten te doseren. Naast deze soorten hebben wij ook zeer specifieke meetapparatuur in huis die u voor uw bedrijf kunt kopen, zoals de wiel weegplateaus en palletweegschalen. Ook hele weegsystemen zijn te realiseren. dus heeft u weegapparatuur nodig, neem dan contact met ons op.

Weegapparatuur kopen doet u natuurlijk bij Dexman.  
Weegapparaten kunnen op verschillende manier hulp bieden voor bedrijven. Allereerst is het resultaat met kwalitatieve weegapparatuur erg nauwkeurig. Daarnaast is de tijd dat er gemeten moet worden kort, door de precisie van het hulpmiddel. Of u nu weegapparatuurkracht opnemers of andere weeg- en testtechnieken zoekt, bij ons vindt u de weeginstrumenten waardoor ieder project u eenvoudig afgaat. Wat u ook wilt wegen.

Het uitkiezen van de juiste weegapparatuur is het lastigst, daarna geeft u uw keuze door via het contactformulier en laat u ons al het werk doen. Met het ingevulde formulier en uw gegevens gaan onze experts aan de slag. Wij komen zo snel mogelijk met een offerte bij u terug. Heeft u ondertussen nog vragen? Wij zijn te bereiken via +31 (0) 6 4680 8297. Dexman een bedrijf die zorgt voor impact!

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Hoge kwaliteit weegapparatuur van Dexman zorgt voor impact. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment weegcellen/ loadcellen, krachtsensoren / krachtopnemers, koppelopnemers / koppelsensoren, weegversterker / meetversterkers en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

has been added to the cart. View Cart