De beste meetversterker die zorgt dat uw productie en proces onder controle blijft!

Dexman is uw partner in industriële processen en biedt u oplossingen voor de complete meetketen. Know-how waar u op kunt vertrouwen. Wij hebben perfect matchende meetversterker die gemakkelijk en snel te installeren zijn. Elke meetversteker heeft zijn eigen specifieke functies. Wat de toepassing ook is, mobiel of vast, op een testbank of onder extreme omstandigheden, Dexman heeft de juiste meetversterker en of data-acquisitie systemen voor uw toepassing.

Sensoren koppelen aan de meetversterker

Een meetversrerker wordt ook wel een weigh module genoemd  voor wegen en niveau metingen in industriële toepassingen. Dexman heeft een uitgebreid assortiment weegmodules. Speciaal ontworpen om de prestaties van de load cellen te optimaliseren. 

Sensoren meten de meetwaarden van een tank en/of een silo en sturen deze door naar de meetversterker. De meetwaarde kan door een aanpassing in de meetversterker aan de specifieke condities van het meetpunt worden aangepast. De waarden verschijnen op het display en kunnen worden uitgevoerd via de geïntegreerde stroomuitgangen, die zijn bedoeld voor de aansturing van externe displays of hogere regelsystemen

Meetversterker type DGT1S

Meetversterker type DGT1S

De DGT1S is compacte, multifunctionele weegversterker / indicator voor  montage op DIN-RAIL. Deze kan de weegcellen directe inlezen en diagnose stellen van de aangesloten weegsysteem. De brede scala van beschikbare interfaces, maakt het gemakkelijk om de integratie van de wegen met elk automatiseringssysteem. CE-M goedgekeurde (OIML R-76 / EN 45501). MID goedgekeurd (OIML R-61).

Belangrijke eigenschappen van de weegversterker DGT1S

  • Gebruiksvriendelijk 5-toetsen waterdicht toetsenbord.
  • Rode LED-display met 6 cijfers van 8 mm en 6 LED’s voor het weergeven van actieve functies.
  • Standaardafmetingen voor montage op DIN-balk.
  • Kalibratie, setup-parameters, configureerbaar vanaf het toetsenbord of vanaf pc met DINI TOOLS.
  • Tot 10.000E of multirange 2 x 3000e @ 0,3 μV / d in CE-M goedgekeurde versie voor legaal voor handelsgebruik.
  • Tot 1.000.000 weer te geven divisies met interne resolutie tot 3.000.000 punten.
  • Maximaal 8 signaallinearisatiepunten met DINITOOLS (3 vanaf het toetsenbord).
  • 1 kanaal A / D 24-bit sigma-delta conversie, tot 3200 conv./sec. automatische selectie.
  • Aansluitbaar met maximaal 8 analoge belastingscellen met 350 Ohm ingangsweerstand.
  • Van 12 Vdc naar 24 Vdc voeding.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem