Heeft u een weegversterker nodig?

Door de toenemende vraag in de markt, heeft Scaime in overleg met haar klanten een weegversterker ontwikkeld die is uitgerust voor integratie met geautomatiseerde systemen. Onze weegcontrollers/ weegversterkers hebben de connectiviteit met de belangrijkste industriële netwerken zoals Modbus-TCP, CANopen, Profibus-DP, Profinet, EtherNet / IP en EtherCAT.

Weegverstreker enod4-range4

Weegversterker voor silo

Weegsensoren meten meetwaarden in een silo of tank en sturen deze door naar de weegversterker. De meetwaarde kan door een aanpassing in de weegmodule aan de specifieke condities van het meetpunt worden aangepast. De waarden verschijnen op het display en kunnen worden uitgevoerd via de geïntegreerde stroomuitgangen, die zijn bedoeld voor de aansturing van externe displays of hogere regelsystemen.

De multifunctionele weegversterkers van Scaime bieden vele mogelijkheden. Met zijn onboard web browser is deze eenvoudig op afstand uit te lezen.

Een weegversterker koopt u bij Dexman

Dexman heeft een ruim gamma van gespecialiseerde weegelektronica-weegversterkers voor industriële weeg- & doseertoepassingen. Elk product wordt door ons gewikt en gewogen en voldoet aan de strengste criteria. De keuze van de juiste elektronicaoplossing wordt door ons bepaald volgens het toepassingsgebied en de functionaliteit. Op basis van deze parameters stellen wij het meest robuuste en nauwkeurige toestel aan je voor.

Er is steeds keuze tussen enerzijds standaard weegversterker met standaardsoftware en anderzijds gesofisticeerde weegelektronica voor klantgerichte oplossingen. Twijfel je of de weegcel of weegelektronica van jouw keuze geschikt is voor jouw specifieke toepassing? Wij geven graag gepast en persoonlijk advies. Wij zijn immers veel meer dan een pure distributeur van weegcomponenten.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem