06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Heeft u een weegversterker nodig?

Door de toenemende vraag in de markt, heeft Scaime in overleg met haar klanten een weegversterker ontwikkeld die is uitgerust voor integratie met geautomatiseerde systemen. Onze weegcontrollers/ weegversterkers hebben de connectiviteit met de belangrijkste industriële netwerken zoals Modbus-TCP, CANopen, Profibus-DP, Profinet, EtherNet / IP en EtherCAT.

Weegverstreker enod4-range4

Weegversterker voor silo

Weegsensoren meten meetwaarden in een silo of tank en sturen deze door naar de weegversterker. De meetwaarde kan door een aanpassing in de weegmodule aan de specifieke condities van het meetpunt worden aangepast. De waarden verschijnen op het display en kunnen worden uitgevoerd via de geïntegreerde stroomuitgangen, die zijn bedoeld voor de aansturing van externe displays of hogere regelsystemen.

De multifunctionele weegversterkers van Scaime bieden vele mogelijkheden. Met zijn onboard web browser is deze eenvoudig op afstand uit te lezen.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

DE CONNECTIVITEIT VAN DE ENOD4 meetversterker IN HET KORT

Door connectiviteit aan te bieden met Modbus-TCP, CANopen, Profibus-DP, Profinet, EtherNet / IP en EtherCAT industriële netwerken, integreert de eNod eenvoudig in de meest complexe geautomatiseerde systemen . 

Gecombineerd met de eNodTouch MMI kan de eNod ook een autonoom weegsysteem leveren.

EEN MODULAIR EN SCHAALBAAR CONCEPT weegversterker van Dexman

eNod intelligente weegversterker is speciaal ontwikkeld voor eenvoudige, snelle integratie in elk geautomatiseerd systeem.

De controllers in het eNod- assortiment bevatten complete, krachtige applicatiefuncties. Deze eenvoudig configureerbare oplossingen dekken alle weegbehoeften in de supply chain.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN voor een weegversterker van Dexman

Wij bieden weegoplossingen voor ieder weegsysteem. De Enod4 van Scaime kan worden gecombineerd met uw bestaand systeem.

Dus bent u op zoek naar een weegversteker?  Kies dan voor onze Enod4 weegversterkers en vraag snel een offerte aan.

Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0) 6 4680 8297.

Dexman Nederland

Dexman.nl  is een leverancier met een ruim assortiment weeg, kracht, koppel en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Telefoon

06-46808297

email

info@dexman.nl

adres

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart