Load cell KIT voor vloerweegschalen

Load cell KIT voor het samenstellen voor vloerweegschalen

Deze Load cell KIT is perfect voor het samenstellen voor vloerweegschalen.  De kit bestaat standaard uit vier 350 Ohm IP68 roestvrij staal weegcellen. De loadcellen zijn  OIML goedgekeurd en worden geleverd met verstelbare RVS steunvoeten met egalisatie vak en anti-slip base. In deze set wordt zit ook de klemmenkast om de loadcellen parallel te schakelen en heeft een IP67 bescherming tegen stof en water. Er zijn in totaal vier verschillende kits beschikbaar. 1 kit met 4x 300kg loadcellen, 1 kit met 4x 500kg loadcellen,1 kit met 4x 1000kg loadcellen en de laatste set heeft 4x 2000kg loadcellen. Deze loadcell kit is ideaal voor het creëren van platforms met  verschillende afmetingen en capaciteiten. Load cell KIT voor vloerweegschalen

ATEX certificaten

Als optie zijn er ATEX certificaten te verkrijgen. Zo kunnen er ATEX goed gekeurde vloerweegschalen gecreërd worden.

De loadcellen van de Load cell KIT  hebben de volgende kenmerken

Beschibaar in de capaciteit van 300kg per loadcell tot 2000kg per loadcell IP68 bescherming Minimum load cell verificatie interval: Vmin = Emax / 10.000 Maximum aantal verificatie intervallen: nLC = 3000 Gecombineerd fout: 0017% van de gehele schaal (FS) Full Scale Output: 2mV / V +/- 0,1% Temperatuur bij gebruik: -20 ° C / + 60 ° C Creep fout na 30 minuten: 0.024% FS Maximaal getolereerde excitatie spanning: 15 VDC Veilige overbelasting: 150% FS Ultimate Overbelasting: 200% FS 6-draads afgeschermde kabel, 5 m lang, 5 mm diameter

Een Load cell KIT kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.