dINI aRGEO

Dexman is de officiële importeur Dini Argeo Weegapparatuur. Voor meer Informatie bekijk onze website. Bel of Mail ons voor meer informatie! Wij hebben kennis van zaken. Dini argeo staat bekend om hun eenvoudige bediening. Tevens levert Dexman systemen op maat. Wij hebben onsite en online Support en een ervaren servicedienst.

Dini Argeo Loadcellen beschikbaar vanaf 75 euro excl. BTW.

OIML R60 | C3- precisieklasse. 

Bel ons 06-46808297: 08:30 - 17:00 uur MA- Vr

  • Weight Indicators AND AMPLIFIERS

Weegversterkers met analoge uitgang, in behuizing, als print of voor DIN rail montage. Er zijn ook uitvoeringen welke – in combinatie met zener barriers – geschikt zijn voor intrinsiek veilige ATEX toepassing in explosie gevaarlijke omgeving 

  • Platforms and modules

Gelakte of RVS uitvoering, met oprijplaat, voor putmontage
voor wegen, in- of uitdoseren, tellen, dierweging, ATEX uitvoering. Beschikbaar van 300x300mm tot op klant specifieke maat.

  • Mobile weighing MODULES

Deze kraanweegschalen zijn eenvoudig te gebruiken. Zowel voor binnen als buiten toepassingen. Met indicator om direct het gewicht op af te lezen. Als optie ook met een draadloze uitlezing.

  • Wheel and Axle Weighing

De vloerweegschaal wordt gekenmerkt door een multifunctionele, compacte gewicht indicator en een stevige, monobloc, stalen platform.Bijzonder geschikt voor industrieel en commercieel gebruik.

  • Weighing in ATEX zones

Intrinsiek veilige weegsystemen met SYSTEX systeemtoelating, bestaande uit SCAIME weegcellen met ATEX toelating voor gebruik in explosie gevaarlijke omgeving, bijbehorende zener barriers en elektronica.

  • Industrial WEIGHING Scales
Bank- en vloerweegschaal, met of zonder kolom en gewichtsindicator. Harde en stevige structuur en roestvrijstalen laadoppervlak. Eenvoudig in gebruik en veelzijdig, garanderen precisie en betrouwbaarheid. Vooral geschikt voor industrieel en commercieel gebruik. 

Bel ons voor meer informatie

06-46808297 - info@dexman.nl