dINI aRGEO voor weegcellen en meetversterkers

Dexman is geautoriseerd voor het aanbieden van Dini Argeo Weegapparatuur. Voor meer Informatie bekijk onze website. Bel of Mail ons voor meer informatie! Wij hebben kennis van zaken. Dini argeo staat bekend om hun eenvoudige bediening. Tevens levert Dexman systemen op maat. Wij hebben onsite en online Support en een ervaren servicedienst.

Dini Argeo Loadcellen beschikbaar vanaf 75 euro excl. BTW.

OIML R60 | C3- precisieklasse. 

Bel ons 06-46808297: 08:30 - 17:00 uur MA- Vr

Dini argeo weegversterkers met analoge uitgang, in behuizing, als print of voor DIN rail montage. Er zijn ook uitvoeringen welke – in combinatie met zener barriers – geschikt zijn voor intrinsiek veilige ATEX toepassing in explosie gevaarlijke omgeving 

Dini argeo gelakte of RVS uitvoering, met oprijplaat, voor putmontage
voor wegen, in- of uitdoseren, tellen, dierweging, ATEX uitvoering. Beschikbaar van 300x300mm tot op klant specifieke maat.

Deze Dini argeo kraanweegschalen zijn eenvoudig te gebruiken. Zowel voor binnen als buiten toepassingen. Met indicator om direct het gewicht op af te lezen. Als optie ook met een draadloze uitlezing.

De vloerweegschaal wordt gekenmerkt door een multifunctionele, compacte gewicht indicator en een stevige, monobloc, stalen platform.Bijzonder geschikt voor industrieel en commercieel gebruik.

Intrinsiek veilige weegsystemen met SYSTEX systeemtoelating, bestaande uit SCAIME weegcellen met ATEX toelating voor gebruik in explosie gevaarlijke omgeving, bijbehorende zener barriers en elektronica.

Bank- en vloerweegschaal, met of zonder kolom en gewichtsindicator. Harde en stevige structuur en roestvrijstalen laadoppervlak. Eenvoudig in gebruik en veelzijdig, garanderen precisie en betrouwbaarheid. Vooral geschikt voor industrieel en commercieel gebruik. 

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5