Dini Argeo en Dexman Uw Betrouwbare Partners in Weegoplossingen

Dexman is geautoriseerd voor het aanbieden van Dini Argeo Weegapparatuur. Voor meer Informatie bekijk onze website. Bel of Mail ons voor meer informatie! Wij hebben kennis van zaken. Dini argeo staat bekend om hun eenvoudige bediening. Tevens levert Dexman systemen op maat. Wij hebben onsite en online Support en een ervaren servicedienst.

Dini Argeo

Dini Argeo Srl is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige weegoplossingen voor diverse industrieën. Met meer dan 100 jaar ervaring in de sector heeft Dini Argeo een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor bedrijven wereldwijd.

De missie is simpel: zij streven ernaar om klanten te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare weegsystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om industriële weegschalen, load cells, weegbruggen of weegterminals, Dini Argeo biedt een uitgebreid assortiment producten die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Kit WBKPT voor weegbruggen
weegapparatuur kopen

Op maat gemaakte oplossingen

Een van de sterke punten van Dini Argeo is ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze technische experts werken nauw samen met klanten om hun specifieke eisen te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Of het nu gaat om het wegen van bulkmaterialen in de voedingsmiddelenindustrie of het nauwkeurig meten van vloeistoffen in de chemische sector, wij hebben de kennis en expertise om op maat gemaakte weegoplossingen te leveren.

Kwaliteit

Kwaliteit is een kernwaarde bij Dini Argeo. Onze producten worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van topkwaliteit om duurzaamheid en nauwkeurigheid te garanderen. Bovendien worden al onze producten uitvoerig getest en gecertificeerd volgens internationale normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw weegsystemen betrouwbaar en accuraat zijn.

DGT1SX
Laboratoriumweegschaal GAL serie

Wereldwijde speler

Als wereldwijde speler heeft Dini Argeo een uitgebreid distributienetwerk opgezet om onze klanten wereldwijd te bedienen. Onze lokale partners zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om de beste ondersteuning en service te bieden, waar u zich ook bevindt. Of u nu technisch advies nodig heeft, reserveonderdelen wilt bestellen of onderhoud en kalibratie nodig heeft, ons team staat voor u klaar om u te helpen.

Onderzoek en ontwikkeling

Dini Argeo blijft zich voortdurend ontwikkelen en innoveren om te voldoen aan de evoluerende behoeften van de industrie. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om onze producten en processen te verbeteren en te innoveren. Daarnaast houden ze trends en ontwikkelingen in de industrie nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat de klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste technologieën en oplossingen.

wegende pompwagen

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Kies Dini Argeo en Dexman als uw partners in weegoplossingen en ervaar de voordelen van hoogwaardige producten, op maat gemaakte oplossingen en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw weegprocessen te optimaliseren en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem