Een loadpin wordt vaak gebruikt in een hijs contructie

Een loadpin en load shackles zijn ontwikkeld voor het wegen en tillen in industriële omgevingen. Gemaakt van zeer rekbaar aluminium om het gewicht te reduceren, de stalen borstels beschermen de shackles tegen slijtage. De load pins en shackles zijn er ook in ATEX variant voor gebruik in omgevingen waar explosiegevaar dreigt. Typische shackles en load pin applicaties zijn: het monitoren van kabelspanning, hijskraan, hijstoepassingen, het wegen van pakhuis containers. Verschillende uitvoeringen mogelijk: voor het wegen van 2,5 tot 400 ton.

Loadpin

De loadpin is betrouwbaar én betaalbaar

Bij Dexman kunt u onder andere een loadpin kopen van het bekende merk Gicam. Het fijne van deze loadpin is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Gicam gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Ondersteuning voor kopen loadpin

Naast het kopen van uw loadpin kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie voor het kiezen loadpin

Wilt u een loadpin kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem