06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Een loadpin wordt vaak gebruikt in een hijs contructie

Een loadpin en load shackles zijn ontwikkeld voor het wegen en tillen in industriële omgevingen. Gemaakt van zeer rekbaar aluminium om het gewicht te reduceren, de stalen borstels beschermen de shackles tegen slijtage. De load pins en shackles zijn er ook in ATEX variant voor gebruik in omgevingen waar explosiegevaar dreigt. Typische shackles en load pin applicaties zijn: het monitoren van kabelspanning, hijskraan, hijstoepassingen, het wegen van pakhuis containers. Verschillende uitvoeringen mogelijk: voor het wegen van 2,5 tot 400 ton.

Loadpin

De loadpin is betrouwbaar én betaalbaar

Bij Dexman kunt u onder andere een loadpin kopen van het bekende merk Gicam. Het fijne van deze loadpin is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Gicam gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Ondersteuning voor kopen loadpin

Naast het kopen van uw loadpin kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie voor het kiezen loadpin

Wilt u een loadpin kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Hoge kwaliteit weegapparatuur van Dexman zorgt voor impact. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment weegcellen/ loadcellen, krachtsensoren / krachtopnemers, koppelopnemers / koppelsensoren, weegversterker / meetversterkers en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

telefoon

06-46808297

email

info@dexman.nl

adres

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart