06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Palletweegschaal nodig voor industrieel gebruik?

Dexman levert een palletweegschaal in diverse uitvoeringen, gelakt of roestvrijstalen uitvoering met weegvermogens tot 2000kg. Daarbij zijn ook geijkt versies beschikbaar. Wij adviseren u graag deskundig over de palletweegschalen die écht passen bij uw behoeften en wensen. Wij leveren palletweegschalen in standaard uitvoeringen en u kunt daarnaast kiezen uit een breed scala aan opties, zoals printers, software of draadloze verbinding met printer of PC. Deze worden vaak toegeast in de sectoren: industrie, recycling, glastuinbouw, transportsector en de groothandel. Onze palletweegschaal leent zich bijzonder goed voor het wegen van europallets, is zowel als kalibreerbare en als ijkbare uitvoering verkrijgbaar. De bedieningsterminals kunnen op verschillende plekken worden geplaatst: op een tafel, aan de muur of op een statief.

Palletweegschaal

Palletweegschaal

Een palletweegschaal, palletweger of een wegende pompwagen is de oplossing als u makkelijk pallets wilt wegen op wisselende plaatsen. Zowel de palletweger als een wegende pompwagen zijn makkelijk te verplaatsen. Heeft u geen plek in de grond om een vloerweegschaal aan te leggen? Dan kunt u een U-vormige weegschaal overwegen. Die wordt vaak ingezet door bedrijven die geen plek hebben om in de grond te graven en toch met een palletwagen willen werken. Onze modellen hebben weegvermogens tot 2000kg, zijn beveiligd tegen overbelasting

Indicator voor palletweger

Een indicator laat de meetresultaten zien, naast andere relevant informatie zoals tolerantiecontroles. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een indicator die het beste in uw weegschaal naar boven haalt maar ook nog extra waarde toevoegt, zoals het communiceren met randapparaten als printers en volgdisplays, etc

3590EGT8 Touch Screen-weegindicator met 8-inch display
LTF-SERIE WEEGVORKEN

U vindt altijd uw ideale palletweegschaal

Bekijk op uw gemak ons aanbod: de palletweegschaal die u wenst aan te schaffen vindt u gegarandeerd. Van een gelakte versie of geheel RVS, geijkt of ongeijkt, standaard of maatwerk of dat het waterproof moet zijn. De afweging voor Dexman is dus niet meer dan logisch!

De klasse III weegschalen maken het mogelijk wegingen uit te voeren direct op het laadperron. Palletweegschaal Door het gebruik van een palletweegschaal zult u tijd besparen, kortere afstanden af hoeven te leggen met volle pallets en minder bedieningspersoneel nodig zijn. Wij beschikken over twee modellen palletweegschalen: weegschalen waar overheen gereden kan worden of weegschalen waar u de belading kunt inrijden (U-vorm).

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

De weegsystemen die wij verkopen zijn in te stellen om alleen te werken, maar kunnen ook gekoppeld worden aan  plc systemen. Zij zijn instaan om enkele producten te doseren én om recepten bestaande uit meerdere ingrediënten te doseren. Naast deze soorten hebben wij ook zeer specifieke meetapparatuur in huis die u voor uw bedrijf kunt kopen, zoals de wiel weegplateaus en palletweegschalen. Ook hele weegsystemen zijn te realiseren. dus heeft u weegapparatuur nodig, neem dan contact met ons op.

Weegapparatuur kopen doet u natuurlijk bij Dexman.  
Weegapparaten kunnen op verschillende manier hulp bieden voor bedrijven. Allereerst is het resultaat met kwalitatieve weegapparatuur erg nauwkeurig. Daarnaast is de tijd dat er gemeten moet worden kort, door de precisie van het hulpmiddel. Of u nu weegapparatuurkracht opnemers of andere weeg- en testtechnieken zoekt, bij ons vindt u de weeginstrumenten waardoor ieder project u eenvoudig afgaat. Wat u ook wilt wegen.

Het uitkiezen van de juiste weegapparatuur is het lastigst, daarna geeft u uw keuze door via het contactformulier en laat u ons al het werk doen. Met het ingevulde formulier en uw gegevens gaan onze experts aan de slag. Wij komen zo snel mogelijk met een offerte bij u terug. Heeft u ondertussen nog vragen? Wij zijn te bereiken via +31 (0) 6 4680 8297. Dexman een bedrijf die zorgt voor impact!

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Hoge kwaliteit weegapparatuur van Dexman zorgt voor impact. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment weegcellen/ loadcellen, krachtsensoren / krachtopnemers, koppelopnemers / koppelsensoren, weegversterker / meetversterkers en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Pallet- en vloerweegschalen zijn onmisbaar binnen de logistiek- en transportsector. Bent u op zoek naar een pallet- of vloerweegschaal van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Dexman aan het juiste adres. Onze pallet- en vloerweegschalen zijn robuust en zeer geschikt voor gebruik in een industriële omgeving. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5
has been added to the cart. View Cart