Palletweegschaal nodig voor industrieel gebruik?

Dexman levert een palletweegschaal in diverse uitvoeringen, gelakt of roestvrijstalen uitvoering met weegvermogens tot 2000kg. Daarbij zijn ook geijkt versies beschikbaar. Wij adviseren u graag deskundig over de palletweegschalen die écht passen bij uw behoeften en wensen. Wij leveren palletweegschalen in standaard uitvoeringen en u kunt daarnaast kiezen uit een breed scala aan opties, zoals printers, software of draadloze verbinding met printer of PC. Deze worden vaak toegeast in de sectoren: industrie, recycling, glastuinbouw, transportsector en de groothandel. Onze palletweegschaal leent zich bijzonder goed voor het wegen van europallets, is zowel als kalibreerbare en als ijkbare uitvoering verkrijgbaar. De bedieningsterminals kunnen op verschillende plekken worden geplaatst: op een tafel, aan de muur of op een statief.

Palletweegschaal

Palletweegschaal

Een palletweegschaal, palletweger of een wegende pompwagen is de oplossing als u makkelijk pallets wilt wegen op wisselende plaatsen. Zowel de palletweger als een wegende pompwagen zijn makkelijk te verplaatsen. Heeft u geen plek in de grond om een vloerweegschaal aan te leggen? Dan kunt u een U-vormige weegschaal overwegen. Die wordt vaak ingezet door bedrijven die geen plek hebben om in de grond te graven en toch met een palletwagen willen werken. Onze modellen hebben weegvermogens tot 2000kg, zijn beveiligd tegen overbelasting

Indicator voor palletweger

Een indicator laat de meetresultaten zien, naast andere relevant informatie zoals tolerantiecontroles. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een indicator die het beste in uw weegschaal naar boven haalt maar ook nog extra waarde toevoegt, zoals het communiceren met randapparaten als printers en volgdisplays, etc

3590EGT8 Touch Screen-weegindicator met 8-inch display
LTF-SERIE WEEGVORKEN

U vindt altijd uw ideale palletweegschaal

Bekijk op uw gemak ons aanbod: de palletweegschaal die u wenst aan te schaffen vindt u gegarandeerd. Van een gelakte versie of geheel RVS, geijkt of ongeijkt, standaard of maatwerk of dat het waterproof moet zijn. De afweging voor Dexman is dus niet meer dan logisch!

De klasse III weegschalen maken het mogelijk wegingen uit te voeren direct op het laadperron. Palletweegschaal Door het gebruik van een palletweegschaal zult u tijd besparen, kortere afstanden af hoeven te leggen met volle pallets en minder bedieningspersoneel nodig zijn. Wij beschikken over twee modellen palletweegschalen: weegschalen waar overheen gereden kan worden of weegschalen waar u de belading kunt inrijden (U-vorm).

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5