Weegelectronica voor weegcellen of krachtopnemers

Ons leveringsprogramma omvat weegelectronica uitvoeringen voor inbouw in deuren of panelen, modellen in RVS IP 65 behuizingen en voor DIN rail montage. Zowel eenvoudige toestellen die enkel het gewicht aanduiden als complete doseereenheden voor statische en dynamische wegingen, eventueel voorzien van digitale als analoge communicatie en daarbij nog een printer uitgang. Uiteraard hebben we ijkwaardige uitvoeringen. Vertrouw op onze strenge selectie van kwaliteitsleveranciers

Weegelectronica

Waar u ook nog op kunt rekenen

Dankzij het feit dat we al zo lang ervaring in de weegtechniek hebben, mogen we best zeggen dat we alles goed op orde hebben. Voor u als klant blijkt dit onder meer uit een goede service van onze kant en onze hulp bij de inbedrijfstelling van uw weegapparatuur.

Door de vele fieldbus mogelijkheden zoals Profibus, Profinet, Ethercat, Ethernet, Devicenet, RS232, RS485 (Modbus) en een analoge uitgang zijn onze weegversterkers uitermate geschikt om toe te passen in specifieke weegtoepassingen met onder andere PLC’s.

Onze indicatoren zijn zowel geschikt voor DIN-rail montage als wel voor paneelmontage.
Door middel van de USB-device aansluiting kan deze unit in combinatie met de gratis software op eenvoudige wijze worden geconfigureerd via een PC of laptop.

Meetversterker voor Krachtopnemers

Wij van Dexman hebben natuurlijk ook meetversterkers voor krachtopnemers. Maar wat is een krachtopnemer?

Een krachtopnemer is een sensor die de belasting of de kracht, uitgeoefend op de sensor, in een elektrisch signaal “vertaalt”. Krachtopnemers zijn de meest toegepaste sensoren in alle vormen van kracht- en gewichtsmeting, zoals winkelweegschalen, in de procesindustrie tot en met medische toepassingen.

Het standaard signaal van een load cell is te laag om direct te kunnen inlezen in bijvoorbeeld een computer of PLC.  Er is dan een signaalversterker nodig die het mV signaal van de sensor omzet naar een 0-10V of 4-20mA uitgang. Naast de standaarduitvoering zijn er nu ook load cells met deze versterker reeds ingebouwd. De load cell is dus direct aan te sluiten op een uitleesinstrument, PLC of computer. Via de ingebouwde weegversterker kunt u direct beschikken over een 0-10V of 4-20mA signaal.

Meerassige krachtopnemer K3D40

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

De weegsystemen die wij verkopen zijn in te stellen om alleen te werken, maar kunnen ook gekoppeld worden aan  plc systemen. Zij zijn instaan om enkele producten te doseren én om recepten bestaande uit meerdere ingrediënten te doseren. Naast deze soorten hebben wij ook zeer specifieke meetapparatuur in huis die u voor uw bedrijf kunt kopen, zoals de wiel weegplateaus en palletweegschalen. Ook hele weegsystemen zijn te realiseren. dus heeft u weegapparatuur nodig, neem dan contact met ons op.

Weegapparatuur kopen doet u natuurlijk bij Dexman.  
Weegapparaten kunnen op verschillende manier hulp bieden voor bedrijven. Allereerst is het resultaat met kwalitatieve weegapparatuur erg nauwkeurig. Daarnaast is de tijd dat er gemeten moet worden kort, door de precisie van het hulpmiddel. Of u nu weegapparatuurkracht opnemers of andere weeg- en testtechnieken zoekt, bij ons vindt u de weeginstrumenten waardoor ieder project u eenvoudig afgaat. Wat u ook wilt wegen.

Het uitkiezen van de juiste weegapparatuur is het lastigst, daarna geeft u uw keuze door via het contactformulier en laat u ons al het werk doen. Met het ingevulde formulier en uw gegevens gaan onze experts aan de slag. Wij komen zo snel mogelijk met een offerte bij u terug. Heeft u ondertussen nog vragen? Wij zijn te bereiken via +31 (0) 6 4680 8297. Dexman een bedrijf die zorgt voor impact!

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Hoge kwaliteit weegapparatuur van Dexman zorgt voor impact. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment weegcellen/ loadcellen, krachtsensoren / krachtopnemers, koppelopnemers / koppelsensoren, weegversterker / meetversterkers en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5
Chat openen