Weegelectronica voor weegcellen of krachtopnemers

Ons leveringsprogramma omvat weegelectronica uitvoeringen voor inbouw in deuren of panelen, modellen in RVS IP 65 behuizingen en voor DIN rail montage. Zowel eenvoudige toestellen die enkel het gewicht aanduiden als complete doseereenheden voor statische en dynamische wegingen, eventueel voorzien van digitale als analoge communicatie en daarbij nog een printer uitgang. Uiteraard hebben we ijkwaardige uitvoeringen. Vertrouw op onze strenge selectie van kwaliteitsleveranciers.

Weegelectronica

weegelectronica Waar u ook nog op kunt rekenen

Dankzij het feit dat we al zo lang ervaring in de weegtechniek hebben, mogen we best zeggen dat we alles goed op orde hebben. Voor u als klant blijkt dit onder meer uit een goede service van onze kant en onze hulp bij de inbedrijfstelling van uw weegelectronica.

Door de vele fieldbus mogelijkheden zoals Profibus, Profinet, Ethercat, Ethernet, Devicenet, RS232, RS485 (Modbus) en een analoge uitgang zijn onze weegversterkers uitermate geschikt om toe te passen in specifieke weegtoepassingen met onder andere PLC’s.

Onze indicatoren zijn zowel geschikt voor DIN-rail montage als wel voor paneelmontage.

Door middel van de USB-device aansluiting kan deze unit in combinatie met de gratis software op eenvoudige wijze worden geconfigureerd via een PC of laptop.

weegelectronica voor Krachtopnemers

Wij van Dexman hebben natuurlijk ook weegelectronica voor krachtopnemers. Maar wat is een krachtopnemer?

Een krachtopnemer is een sensor die de belasting of de kracht, uitgeoefend op de sensor, in een elektrisch signaal “vertaalt”. Krachtopnemers zijn de meest toegepaste sensoren in alle vormen van kracht- en gewichtsmeting, zoals winkelweegschalen, in de procesindustrie tot en met medische toepassingen.

Het standaard signaal van een load cell is te laag om direct te kunnen inlezen in bijvoorbeeld een computer of PLC.  Er is dan een signaalversterker nodig die het mV signaal van de sensor omzet naar een 0-10V of 4-20mA uitgang. Naast de standaarduitvoering zijn er nu ook load cells met deze versterker reeds ingebouwd. De load cell is dus direct aan te sluiten op een uitleesinstrument, PLC of computer. Via de ingebouwde weegversterker kunt u direct beschikken over een 0-10V of 4-20mA signaal.

Meerassige krachtopnemer K3D40

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem