De contactloze dynamische koppelmeters gebruiken zowel het rekstrookjes principe, als magnetisch of inductie. Hierdoor leveren de dynamische koppelmeter zeer accurate en betrouwbare moment metingen op hoge rotatie snelheden. Deze koppelsensors maken geen gebruik van sleepringen, waardoor ze een onderhoudsvrije werking kunnen garanderen. Deze dynamische koppelsensors zijn uitermate goed bestand tegen electromagnetische velden en worden vooral gebruikt op roterende schachten. Bereik van 1Nm tot 1kNm.

Koppelmeter kopen

Wilt u een koppelmeter kopen?

De koppelmeter maakt het mogelijk om statische en dynamische metingen van koppel, toerental en hoekverdraaiing onder moeilijke omstandigheden uit te voeren op zowel niet-roterende als roterende componenten.

Koppelmeter kopen ? Kiezen uit een ruim assortiment

Het brede assortiment aan meetgereedschappen biedt precisie meetinstrumenten voor elke klus. Van krachtmeters en weegcellen, tot een koppelmeter. Wij hebben onze kennis en vele jaren aan ervaring ingezet om u de beste producten te bieden. Stuk voor stuk voldoen al onze meetgereedschappen aan hoge kwaliteitseisen en bieden ze u de nauwkeurigheid waar u naar op zoek bent. Vind u geen passend meetgereedschap voor uw meetprobleem? Ook dan kunt u bij Dexman terecht. Wij denken graag met u mee en zijn ook in staat meetgereedschappen op maat te bieden die aansluiten op uw wensen.

koppelmeter
draaiende koppelopnemers

Koppelopnemer van Lorenz

Het assortiment koppelopnemers van Lorenz Messtechnik is aangevuld met een serie die beschikt over twee meetbereiken: 100% en 10%. Hiermee is, ook bij een groot meetbereik, toch gedetailleerde informatie te genereren over optredende variaties bij lage koppels. Beide meetbereiken genereren een uitgangssignaal van 0 – 5 V (of ± 10 V). De DR-2208 serie is beschikbaar met gecombineerde nominale bereiken vanaf 5 / 0,5 Nm tot 20.000 / 2.000 Nm. De opnemer beschikt verder over een draadloos overdrachtsysteem en is optioneel met een toerentalmeting (TTL) uit te rusten. De variant met RS485 interface levert een automatische identificatie van de opnemer.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem