06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

De contactloze dynamische koppelmeters gebruiken zowel het rekstrookjes principe, als magnetisch of inductie. Hierdoor leveren de dynamische koppelmeter zeer accurate en betrouwbare moment metingen op hoge rotatie snelheden. Deze koppelsensors maken geen gebruik van sleepringen, waardoor ze een onderhoudsvrije werking kunnen garanderen. Deze dynamische koppelsensors zijn uitermate goed bestand tegen electromagnetische velden en worden vooral gebruikt op roterende schachten. Bereik van 1Nm tot 1kNm.

Koppelmeter kopen

Wilt u een koppelmeter kopen?

De koppelmeter maakt het mogelijk om statische en dynamische metingen van koppel, toerental en hoekverdraaiing onder moeilijke omstandigheden uit te voeren op zowel niet-roterende als roterende componenten.

Koppelmeter kopen ? Kiezen uit een ruim assortiment

Het brede assortiment aan meetgereedschappen biedt precisie meetinstrumenten voor elke klus. Van krachtmeters en weegcellen, tot een koppelmeter. Wij hebben onze kennis en vele jaren aan ervaring ingezet om u de beste producten te bieden. Stuk voor stuk voldoen al onze meetgereedschappen aan hoge kwaliteitseisen en bieden ze u de nauwkeurigheid waar u naar op zoek bent. Vind u geen passend meetgereedschap voor uw meetprobleem? Ook dan kunt u bij Dexman terecht. Wij denken graag met u mee en zijn ook in staat meetgereedschappen op maat te bieden die aansluiten op uw wensen.

koppelmeter
draaiende koppelopnemers

Koppelopnemer van Lorenz

Het assortiment koppelopnemers van Lorenz Messtechnik is aangevuld met een serie die beschikt over twee meetbereiken: 100% en 10%. Hiermee is, ook bij een groot meetbereik, toch gedetailleerde informatie te genereren over optredende variaties bij lage koppels. Beide meetbereiken genereren een uitgangssignaal van 0 – 5 V (of ± 10 V). De DR-2208 serie is beschikbaar met gecombineerde nominale bereiken vanaf 5 / 0,5 Nm tot 20.000 / 2.000 Nm. De opnemer beschikt verder over een draadloos overdrachtsysteem en is optioneel met een toerentalmeting (TTL) uit te rusten. De variant met RS485 interface levert een automatische identificatie van de opnemer.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Koppelmeter kopen ? Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Hoge kwaliteit weegapparatuur van Dexman zorgt voor impact. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment weegcellen/ loadcellen, krachtsensoren / krachtopnemers, koppelopnemers / koppelsensoren, weegversterker / meetversterkers en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Telefoon

06-46808297

email

info@dexman.nl

adres

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart