06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Weegpalletwagen kopen

Een weegpalletwagen kopen doet u natuurlijk bij Dexman. Dexman is uw weeg specialist. De weegpalletwagen met weegschaal is geschikt voor dagelijks gebruik, de weegcellen zijn ingebouwd in de vorken. De palletwagen met weegschaal kan maar liefst 2000kg heffen. Met deze palletwagen voldoet u aan de eisen die de overheid stelt; de weegschaap pomp wagen heeft een kalibratiecertificaat en een certificaat van legal-to-trade. 

Tijdbesparend

Een weegpalletwagen met weegschaal biedt veel voordelen in vergelijking met een traditionele pompwagen. Doordat u tegelijkertijd kunt rijden en wegen kunt u sneller kunt werken. Deze snellere en effeciëntere manier van werken levert u tijd- en kostenbesparing op. Dus wilt u tijd besparen en heeft u interesse om een weegpalletwagen te kopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het aanbod aan weegpalletwagens met een weegsysteem loopt uiteen van simpele handpalletwagens met een weegschaal tot premium elektrische palletwagens waarmee u uiterst nauwkeurig zware vrachten kunt wegen. 

Dexman de specialist als u een weegpalletwagen wilt kopen

Het assortiment van Dexman bevat wegende palletwagens met veel functies. Afhankelijk van de uitvoering zijn er handige extra’s voor de verwerking, opslag en overdracht van de meetresultaten. Het display van de weegschaal gaat schitteringen tegen, waardoor de meetresultaten altijd goed afleesbaar zijn. Daarnaast beschikken alle modellen over een tarra-functie voor het bepalen van het nettogewicht. Andere belangrijke functies zijn het berekenen van de meetresultaten, de handmatige nulcorrectie en het telgeheugen van de wegingen. Weegsensoren zorgen ervoor dat de metingen altijd nauwkeurig zijn.


Dexman is het adres voor professionele logistieke oplossingen in de sectoren ambacht, handel en industrie. Doe uw voordeel met onze expertise en ons ruime aanbod aan palletwagens met weegschaal. Onze deskundige adviseurs voorzien u graag van advies of beantwoorden uw vragen – hoe specifiek die ook mogen zijn.

Weegpalletwagen kopen? Neem gerust contact op

Wilt u een aanvraag sturen of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

has been added to the cart. View Cart