Weegpalletwagen kopen

Een weegpalletwagen kopen doet u natuurlijk bij Dexman. Dexman is uw weeg specialist. De weegpalletwagen met weegschaal is geschikt voor dagelijks gebruik, de weegcellen zijn ingebouwd in de vorken. De palletwagen met weegschaal kan maar liefst 2000kg heffen. Met deze palletwagen voldoet u aan de eisen die de overheid stelt; de weegschaap pomp wagen heeft een kalibratiecertificaat en een certificaat van legal-to-trade. 

Tijdbesparend

Een weegpalletwagen met weegschaal biedt veel voordelen in vergelijking met een traditionele pompwagen. Doordat u tegelijkertijd kunt rijden en wegen kunt u sneller kunt werken. Deze snellere en effeciëntere manier van werken levert u tijd- en kostenbesparing op. Dus wilt u tijd besparen en heeft u interesse om een weegpalletwagen te kopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het aanbod aan weegpalletwagens met een weegsysteem loopt uiteen van simpele handpalletwagens met een weegschaal tot premium elektrische palletwagens waarmee u uiterst nauwkeurig zware vrachten kunt wegen. 

Dexman de specialist als u een weegpalletwagen wilt kopen

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Weegpalletwagen kopen? Neem gerust contact op

Wilt u een aanvraag sturen of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op.