Testapparatuur voor uw bedrijf kopen?

Testapparatuur speelt in vele sectoren en bedrijven een cruciale rol binnen werkprocessen. Het is dan ook zaak dat u als bedrijf voorzien bent van up-to-date testapparatuur. Zo zorgt u dat u zowel accuraat als veilig uw werk kan uitvoeren. Dat is belangrijk voor het eindresultaat en ook goed voor u en uw medewerkers.

multi axis sensor

Testapparatuur nodig?

Dexman meet- & testapparatuur, is uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Dexman is specialist in het meten van gewicht, kracht en draaimoment. Wat kunnen wij voor u betekenen met testapparatuur?
  • leveren van kwaliteit voor een goede prijs
  • opbouwen van lange termijn relaties met klanten
  • eerlijk advies, ongeacht ons commerciële belang
  • milieubewust en energiezuinig ondernemen
  • 100% tevreden klanten die terugkomen
  • uitstekende service voor betaalbare prijzen
Onze aanpak heeft zich bewezen. Niet voor niets behoren de grootste bedrijven tot onze klantenkring. Kies daaron voor Dexman, altijd de juiste informatie en testapparatuur! Bestel nu uit het uitgebreide assortiment testapparatuur. Alle elektronische en technische producten koopt u via Dexman.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem