06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Testapparatuur voor uw bedrijf kopen?

Testapparatuur speelt in vele sectoren en bedrijven een cruciale rol binnen werkprocessen. Het is dan ook zaak dat u als bedrijf voorzien bent van up-to-date testapparatuur. Zo zorgt u dat u zowel accuraat als veilig uw werk kan uitvoeren. Dat is belangrijk voor het eindresultaat en ook goed voor u en uw medewerkers.

multi axis sensor

Testapparatuur nodig?

Dexman meet- & testapparatuur, is uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Dexman is specialist in het meten van gewicht, kracht en draaimoment. Wat kunnen wij voor u betekenen met testapparatuur?
  • leveren van kwaliteit voor een goede prijs
  • opbouwen van lange termijn relaties met klanten
  • eerlijk advies, ongeacht ons commerciële belang
  • milieubewust en energiezuinig ondernemen
  • 100% tevreden klanten die terugkomen
  • uitstekende service voor betaalbare prijzen
Onze aanpak heeft zich bewezen. Niet voor niets behoren de grootste bedrijven tot onze klantenkring. Kies daaron voor Dexman, altijd de juiste informatie en testapparatuur! Bestel nu uit het uitgebreide assortiment testapparatuur. Alle elektronische en technische producten koopt u via Dexman.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

TESTAPPARATUUR BIJ EEN GROOTHANDEL IN WEEG- & MEETTECHNIEK

Dexman is een groothandel die expert is op het gebied van onder andere weeg- & meettechniek. Bij ons kunt u zeer goed terecht wanneer u op zoek bent naar testapparatuur voor uw bedrijf. Door verschillende testtechnieken toe te passen meet u bijvoorbeeld uitgevoerde testen, werkzaamheden en verlopen. Dit doet u doormiddel van testapparatuur zoals sensoren. Bekijk ook ons aanbod van Gantner? Deze gerenommeerde fabrikant van meet apparatuur staat bekend om het leveren van producten die nauwkeurig en ook zeer betrouwbaar. Deze meetapparatuur is bij uitstek de keuze voor data-acquisitie.

PROFESSIONEEL MEETGEREEDSCHAP VOOR EEN NAUWKEURIG RESULTAAT

Meetgereedschap kan op verschillende manier hulp bieden voor werkgevers en zelfstandige ondernemers. Allereerst is het resultaat met kwalitatieve meetgereedschappen erg nauwkeurig. Daarnaast is de tijd dat er gemeten moet worden kort, door de precisie van het hulpmiddel. Of u nu weegapparatuurkracht opnemers of andere weeg- en testtechnieken zoekt, bij ons vindt u het meetgereedschap waardoor ieder project u eenvoudig afgaat. Wat u ook wilt wegen.

MEET NIET MET TWEE MATEN EN VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN voor testapparatuur

Bent u op zoek naar een uiterste precisie in uw bedrijf? Kies dan voor ons meetgereedschap en vraag snel een offerte aan. Dan weet u zeker dat u altijd zeker bent van uw zaak. Dat is pas zekerheid. Wilt u weten wat u precies bij ons kunt vinden of heeft u aanvullende vragen? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in of bel naar +31 (0) 6 4680 8297 voor vragen over uw testapparatuur.

DEXMAN Nederland

Dexman.nl  is een leverancier met een ruim assortiment weeg, kracht, koppel en electronica componenten. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent load cells, krachtsensoren, koppelmeters of weegelektronica? 

Met onze ervaring mag u er vanuit gaan dat wij voor bijna iedere toepassing wel een machine of instrument geleverd hebben. Anders hebben onze leveranciers uw testvraag wellicht al wel een keer opgelost. Regelmatig komen we hele nieuwe toepassingen tegen, waarvoor we adequate oplossingen hebben geleverd. Afhankelijk van de vraag maken wij zelf bij  de testopstelling of laten dat doen door onze leveranciers.

Bekijk dan onze productpagina’s. Daar vindt u specifieke informatie per product. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, Scaime, Lorenz en NCTE transducers, Gicam en Metior. Deze producten zijn eenvoudig en simpel via de webshop of per telefoon te bestellen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

telefoon

06-46808297

email

info@dexman.nl

adres

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart