Een krachtsensor kopen doe je bij Dexman.

Een krachtsensor zet een kracht (In N of Kn) om in een variabele weerstand en via een (geïntegreerde) signaalversterker naar een bruikbaar signaal.

Een krachtsensor meet statische en dynamische trek- en drukkrachten. Krachtopnemers zijn zeer nauwkeurig en inzetbaar in vrijwel elke situatie. We bieden een groot aantal krachtsensoren voor een breed scala aan applicaties en industrieën: van miniatuur krachtsensoren tot Donut Ring krachtsensoren en Bending Beam krachtsensoren. Bent u op zoek naar weegsensoren of loadcellen? Bekijk ons productoverzicht krachtopnemers.

Krachtsensor DCV-TC4 met ingebouwd display

Voor het juist uitvoeren van krachtkalibraties en nauwkeurige krachtmetingen heeft AEP, de partner met wie Dexman exclusief samenwerkt, onlangs een nieuwe krachtsensor op de markt gebracht: de DCV-TC4. De DCV-TC4 krachtmeter heeft een ingebouwd display. Dat is uniek en erg prakties. Ook deze krachtmeteris voor trek- en/of drukbelasting.

krachtsensor

Meer mogelijkheden krachtsensors

Maar er is nog meer mogelijk. De krachtsensors en krachtmeetketens kunnen – indien gewenst – geleverd worden met een fabriekskalibratie of een DKD-kalibratie, uitgevoerd in het DKD-laboratorium van AEP. Waar we ook voor zorgen, is de inbedrijfstelling van de krachtsensoren en verder kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de door u bestelde krachtsensoren.

Dexman voor uw krachtsensor

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Krachtsensors nodig? Wat moet u daarvoor doen?

Wilt u dat wij u ten aanzien van deze krachtsensor en/of krachten meten van dienst zijn? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in.