06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Een krachtsensor kopen doe je bij Dexman.

Een krachtsensor zet een kracht (In N of Kn) om in een variabele weerstand en via een (geïntegreerde) signaalversterker naar een bruikbaar signaal.

Een krachtsensor meet statische en dynamische trek- en drukkrachten. Krachtopnemers zijn zeer nauwkeurig en inzetbaar in vrijwel elke situatie. We bieden een groot aantal krachtsensoren voor een breed scala aan applicaties en industrieën: van miniatuur krachtsensoren tot Donut Ring krachtsensoren en Bending Beam krachtsensoren. Bent u op zoek naar weegsensoren of loadcellen? Bekijk ons productoverzicht krachtopnemers.

Krachtsensor DCV-TC4 met ingebouwd display

Voor het juist uitvoeren van krachtkalibraties en nauwkeurige krachtmetingen heeft AEP, de partner met wie Dexman exclusief samenwerkt, onlangs een nieuwe krachtsensor op de markt gebracht: de DCV-TC4. De DCV-TC4 krachtmeter heeft een ingebouwd display. Dat is uniek en erg prakties. Ook deze krachtmeteris voor trek- en/of drukbelasting.

krachtsensor

Meer mogelijkheden krachtsensors

Maar er is nog meer mogelijk. De krachtsensors en krachtmeetketens kunnen – indien gewenst – geleverd worden met een fabriekskalibratie of een DKD-kalibratie, uitgevoerd in het DKD-laboratorium van AEP. Waar we ook voor zorgen, is de inbedrijfstelling van de krachtsensoren en verder kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de door u bestelde krachtsensoren.

Dexman voor uw krachtsensor

Dexman krachtsensors (ook wel loadcell, gewichtssensor of transducer genoemd) zijn zeer nauwkeurig en gebouwd om lang mee te gaan. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en de service die wij bieden. Ons load cellen assortiment (beam type load cell, single point load cell, compressie load cell, planar beam load cell, tension load cell / s-beam load cell) is wereldwijd beschikbaar en bijna altijd uit voorraad leverbaar. Ook beschikbaar: ATEX en/of FM gecertificeerde (approved) loadcellen. Als uw toepassing een drukdoos of krachtsensor op maat vereist, kunnen onze deskundige ingenieurs u helpen.

Krachtsensors nodig? Wat moet u daarvoor doen?

Wilt u dat wij u ten aanzien van deze krachtsensor en/of krachten meten van dienst zijn? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in.

has been added to the cart. View Cart