Wegende pallettruck

Wegende pallettruck combineert de functie van het gemakkelijk verplaatsen van pallets met het wegen van de pallets. Zodra de pallet vrij van de vloer is getild kan deze met de lading worden gewogen. Vooraf kan eventueel eerst een zelfde lege pallet worden gewogen en als tarra in het geheugen van het weegsysteem worden opgeslagen, zodat het gewicht van de pallet niet wordt meegewogen.

Het gewicht dat in het display leesbaar is is dan het netto gewicht van de goederen (inclusief eventuele verpakking). Het tarragewicht kan ook handmatig worden ingegeven. De Wegende pallettruck is verkrijgbaar in gelakt / gemoffeld staal of roestvrijstaal, CE-gekeurd of “niet voor handelsdoeleinden”, met standaard of brede lepelstand, in ATEX explosieveilige uitvoering, etc.

De aangebouwde weegindicator heeft veel extra functies en o.a. mogelijkheden om de weeggegevens draadloos door te sturen naar een externe printer of computer.

Bespaar tijd en geld met een wegende pallettruck

Palletweegschalen zijn heavy-duty, U-vormige platforms die ontworpen zijn om pallets van 300 tot 3000 kg op eenvoudige en statische wijze te wegen. Ze besparen vloerruimte, versnellen het laadproces en verbeteren de veiligheid in zware, industriële werkomgevingen. Wegende palletwagens zijn mobiele weegoplossingen voor het dynamisch wegen van pallets van 600 tot 1500 kg om de efficiëntie en doorvoer te optimaliseren. Beide weegschalen bieden een uitstekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid op de lange termijn ter ondersteuning van uw logistieke en productieprocessen.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.