06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Industriële weegschalen en weegsystemen

Industriële weegschalen kopen doet u natuurlijk bij Dexman. Wij staan voor altijd de juiste maten. Dus bent u op zoek naar weegschalen die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in de industrie? Bij Dexman, een groothandel voor machines en gereedschappen, vindt u een uitgebreid assortiment aan weegschalen. Deze verkopen wij in alle soorten en maten, daarom hebben wij ze voor u eenvoudig gecategoriseerd. Op die wijze komt u eerder bij de producten die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Weegplatform kopen

weegschalen voor de industrie

Dexman levert verschillende soorten weegschalen voor de industrie. Een industriële weegschaal wordt vooral ingezet voor het wegen van zware producten, zoals pallets, IBC’s, bakken of tanks. De industriële weegschalen van Dexman zijn berekend op het wegen van zware materialen en hebben een hoog weegvermogen. Naast weegschalen met een groot weegbereik levert Dexman ook lichtere varianten; denk hierbij aan telweegschalen of tafelweegschalen. Onze weegschalen zijn zeer nauwkeurig, zodat u altijd verzekerd bent van het juiste gewicht.

Mogelijkheden Dexman

Dexman levert diverse oplossingen voor verschillende branches in de industrie. Van een eenvoudige pakketweegschaal tot geïntegreerde weegsystemen met koppelingen aan een besturings- of computersysteem.  Wij zijn gespecialiseerd in weegschalen voor voeding, logistieke weegsystemen, industriële weegschalen, laboratorium weegschalen, agrarische weegschalen en medische weegschalen. In onze webshop vindt u de diverse industriële weegschalen die Dexman levert.

weegplatform kopen
PBI SERIES SINGLE CELL RVS WEEGPLATFORMS 6 tot 300KG

Industriële weegschalen

Onze industriële weegschalen worden gevoed via de meegeleverde oplaadbare accu of via 240 V netstroom (met een 12V adapter), zodat deze zeer flexibel kunnen worden ingezet. Onze industriële weegschalen beschikken over alle noodzakelijke functies, zoals een automatische nulinstelling, tarrafunctie, stuktelfunctie, grenswaardenfunctie, etc.

Met behulp van de optelfunctie kunnen afzonderlijke wegingen bij elkaar opgeteld worden. (Zeer nuttig bij de jaarlijkse inventariscontrole.) Optioneel verkrijgbaar bij onze industriële weegschalen zijn: ISO certificaten, extra accessoires en gewichten. Veelal beschikt een industriële weegschaal over een RS-232 interface met optionele kabel en software, voor het verwerken en evalueren van de gegevens op uw PC.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

has been added to the cart. View Cart