LRW2-FXS verplaatsingssensor

meetbereik: 0-10 mm … 0-150 mm;

Categorie:

Beschrijving

LRW2-FXS verplaatsingssensor

Een verplaatsingssensor is een apparaat dat de afstand tussen de sensor en een object meet door de hoeveelheid verplaatsing door verschillende elementen te detecteren en om te zetten in een afstand. Afhankelijk van welk element wordt gebruikt, zijn er verschillende soorten sensoren, zoals optische verplaatsingssensoren, lineaire naderingssensoren en ultrasone verplaatsingssensoren.

Verplaatsingsopnemers worden in vakkringen ook wel verplaatsingsopnemers en verplaatsingsmeters genoemd. Hun belangrijkste doel is om de afstand tussen twee waypoints te meten. Verplaatsingstransducers zijn onmisbaar geworden in de industrie en het onderzoek. Verplaatsingsopnemers worden in verschillende uitvoeringen gebruikt, bijvoorbeeld als trekdraadopnemers, verplaatsingsopnemers met magneetbanden en inductieve sensoren. Wat alle varianten met elkaar gemeen hebben, is dat de verplaatsingsopnemers vooral overtuigen door hun robuustheid en onderhoudsvrijheid.

Productomschrijving LRW2-FXS verplaatsingssensor

  • type: lineaire potentiometer “LRW2-F”;
  • meetbereik: 0-10 mm … 0-150 mm;
  • lineariteit: ± 0,3 … ± 0,05%;
  • werktemperatuur: -30 … +100 ° C;
  • aansluiting: 1 m 3-aderige afgeschermde kabel;
  • milieubescherming: IP40;

Klik hier door de datasheet van de verplaatsingsensor LRW2-FXS

Dexman voor betrouwbare verplaatsingsmetingen

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LRW2-FXS verplaatsingssensor” te beoordelen