06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

WEEGCELLEN ASSEMBLY KITS VOOR COMPRESSION LOAD CELLS

Product Description

WEEGCELLEN ASSEMBLY KITS VOOR COMPRESSION LOAD CELLS

Assembly kits voor CP compression cells: RVS accessoires ontworpen voor het wegen van silo’s, tanks, hoppers. Het is aangeraden het weegsysteem te installeren met de accessoire zonder de cell.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features

Aisi304 RVS behuizing.
Goed bestand tegen contact van de zijkant.
Bouten voor het vasthouden van de verhoogde positie, voor gemakkelijk installeren en vervangen van de load cell.

Betrouwbaar én betaalbaar

Bij Dexman kunt u onder andere load cells kopen van het bekende merk Dini argeo. Het fijne van deze load cells is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Dini agreo gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegcellen kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u load cells kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Additional information

kg

100000, 12500, 15000, 30000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WEEGCELLEN ASSEMBLY KITS VOOR COMPRESSION LOAD CELLS” te beoordelen

Andere suggesties…

has been added to the cart. View Cart