06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Loadcell kopen voor nauwkeurige meting

Wanneer u een loadcell ofwel een weegcel wilt kopen, dan bent u bij Dexman absoluut aan het juiste adres. Dexman beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan loadcells. Voor bijna elke toepassing kunt u bij ons wel een geschikte loadcell kopen. 

Standaard of custom-made loadcell kopen

Mochten de standaard load cells niet geschikt zijn, dan kunt u altijd nog bij ons terecht voor een custom-made variant. Om een juiste loadcell aan te schaffen bent u bij Dexman op het juist adres.

load cells / loadcell kopen
SBZ shear beam loadcellen

Welke loadcell zoek u?

Een loadcell voor tank- of bunkerweging
Een kracht load cell voor trek- of voor drukbelasting
Een buiging gecompenseerde load cell om een weegschaal of weegplateau te maken
Een digitale load cell met geïntegreerde weegprocessor
Een loadcell van aluminium of van stainless steel

Betrouwbaar én betaalbaar een loadcell aanschaffen!

Bij Dexman kunt u onder andere een loadcell kopen van het bekende merk Gicam. Het fijne van deze load cells is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Gicam gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

DEXMAN, EEN BEDRIJF MET IMPACT!

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent weegcellen, krachtsensoren, koppelopnemers, meetversterkers of data acquisitie systemen? 

Ondersteuning bij het selecteren van een loadcell

Wilt u een loadcell kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Adres

Waarderweg 54

2031BP Haarlem

Email

info@dexman.nl

Telefoon

06-46808297

Contact opnemen voor loadcell te schaffen?

has been added to the cart. View Cart