Loadcell kopen voor nauwkeurige meting

Wanneer u een loadcell ofwel een weegcel wilt kopen, dan bent u bij Dexman absoluut aan het juiste adres. Dexman beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan loadcells. Voor bijna elke toepassing kunt u bij ons wel een geschikte loadcell kopen. 

Standaard of custom-made loadcell kopen

Mochten de standaard load cells niet geschikt zijn, dan kunt u altijd nog bij ons terecht voor een custom-made variant. Om een juiste loadcell aan te schaffen bent u bij Dexman op het juist adres.

load cells / loadcell kopen
SBZ shear beam loadcellen

Welke loadcell zoek u?

Een loadcell voor tank- of bunkerweging
Een kracht load cell voor trek- of voor drukbelasting
Een buiging gecompenseerde load cell om een weegschaal of weegplateau te maken
Een digitale load cell met geïntegreerde weegprocessor
Een loadcell van aluminium of van stainless steel

Betrouwbaar én betaalbaar een loadcell aanschaffen!

Bij Dexman kunt u onder andere een loadcell kopen van het bekende merk Gicam. Het fijne van deze load cells is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Gicam gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Ondersteuning bij het selecteren van een loadcell

Wilt u een loadcell kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem