Force transducer

Een force transducer wordt ook wel een krachtopnemer genoemd

Wij geven de voorkeur aan de term “force transducer” in plaats van de vaak gebruikte term “Load Cells” op veel websites. De reden hiervoor is dat onze force transducer of ook wel krachtopnemers genoemd zijn geoptimaliseerd met betrekking tot de vector eigenschappen van de opnemer. De krachtsensoren zijn er in druk, trek of druk trek richting.

Force transducer

Meer mogelijkheden

Door middel van krachtsensoren kunnen krachten gesignaleerd en gemeten worden. Krachtsensoren kunnen worden gebruikt voor het handmatig meten van krachten, maar meestal worden krachtsensoren gemonteerd op een bepaald object om op deze manier de krachten die vrijkomen te meten. Krachtsensoren komen we in veel industrieën tegen, zoals in de scheepsbouw of on-offshore.

Veiligheid is heel belangrijk

U wilt enkel gebruik maken van de beste apparatuur, omdat er met kracht vaak ook de veiligheid gemoeid is. Dexman begrijpt dit maar al te goed en biedt u daarom een zeer breed scala aan meet- en controleapparatuur voor veelvuldig gebruik. Dexman is een ervaren organisatie. Wij beschikken over de kennis en kunde die nodig is om u te voorzien van gepast advies.

Wat moet u daarvoor doen?

Wilt u dat wij u ten aanzien van krachtsensoren en krachten meten van dienst zijn? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in.