Een force transducer wordt ook wel een krachtopnemer genoemd

Wij geven de voorkeur aan de term force transducer” in plaats van de vaak gebruikte term “Load Cells” op veel websites. De reden hiervoor is dat onze force transducer of ook wel krachtopnemers genoemd zijn geoptimaliseerd met betrekking tot de vector eigenschappen van de opnemer. De krachtsensoren zijn er in druk, trek of druk trek richting.

Force transducer

Meer mogelijkheden van force transducer

Door middel van force transducer kunnen krachten gesignaleerd en gemeten worden. Krachtsensoren kunnen worden gebruikt voor het handmatig meten van krachten, maar meestal worden krachtsensoren gemonteerd op een bepaald object om op deze manier de krachten die vrijkomen te meten. Krachtsensoren komen we in veel industrieën tegen, zoals in de scheepsbouw of on-offshore.

Veiligheid is heel belangrijk

U wilt enkel gebruik maken van de beste apparatuur, omdat er met kracht vaak ook de veiligheid gemoeid is. Dexman begrijpt dit maar al te goed en biedt u daarom een zeer breed scala aan meet- en controleapparatuur voor veelvuldig gebruik. Dexman is een ervaren organisatie. Wij beschikken over de kennis en kunde die nodig is om u te voorzien van gepast advies.

Dexman Nederland

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wat moet u daarvoor doen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de force transducer? Neem dan gerust contact op via info@dexman.nl of vul het formulier in.