06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg RVS

Category:

Product Description

Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg

Snelle en nauwkeurige roestvrijstalen palletweegschalen, gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. Geïntegreerde uittrekbare gewichtsindicator compleet met uitrekbare aansluitkabel die gemakkelijk kan worden geplaatst naar gelang de weegbehoeften. De automatische multirange capaciteit maakt de maximale nauwkeurigheid op de lagere gewichtswaarden mogelijk, met behoud van hetzelfde laadvermogen. Ook verkrijgbaar in GOEDGEKEURDE versie met twee weegbereiken, voor wettelijk gebruik in de handel.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

TECHNICAL Features Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg

Gewichtsindicator met steunbeugel met instelbare hellingshoek, voor gebruik op de kolom (optioneel), muur (optionele instelbare steun) of tafel. Roestvrijstalen IP68-behuizing, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Waterdicht 5-toetsen functioneel toetsenbord.

LCD 25mm display met achtergrondverlichting met 6 hoog contrast cijfers en iconen voor indicatie van actieve functies. Functies met 4 stuks 1000 Ohm roestvrijstalen load cells goedgekeurd volgens de OIML R60 C3 normen (3000+3000 divisies), IP68 beschermingsgraad, in staat om het dubbele van de nominale belasting aan te kunnen.

Plaatstalen structuur en laadvlak, compleet met verstelbare poten. Waterpas, wielen en transportgreep. Verbindingskabel naar de indicator, 3 m lang. Nauwkeurigheid: +/-0,05% van de capaciteit. Digitale calibratie en Set-Up van toetsenbord of van PC via DINITOOLS. Stroomvoorziening 110-240Vac.

Columns, supports brackets, visors

Code Description
STFR-1 Stainless steel fixing bracket with adjustable inclination. For mounting the weight indicator on wall.
CSP38I-1 Stainless steel column 450x450mm, h=917mm, Ø 38mm. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38 Stainless steel column 450x450mm, h=917, Ø 38mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38D Stainless steel column 350x350mm, h=750mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.

Klik hier voor de datasheet van de palletweegschaal.

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Additional information

V

EPWLI-1, EPWLIM-1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg RVS” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart