Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg RVS

Categorie:

Beschrijving

Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg

Snelle en nauwkeurige roestvrijstalen palletweegschaal, gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. Geïntegreerde uittrekbare gewichtsindicator compleet met uitrekbare aansluitkabel die gemakkelijk kan worden geplaatst naar gelang de weegbehoeften. De automatische multirange capaciteit maakt de maximale nauwkeurigheid op de lagere gewichtswaarden mogelijk, met behoud van hetzelfde laadvermogen. Ook verkrijgbaar in GOEDGEKEURDE versie met twee weegbereiken, voor wettelijk gebruik in de handel.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

TECHNICAL Features Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg

Gewichtsindicator met steunbeugel met instelbare hellingshoek, voor gebruik op de kolom (optioneel), muur (optionele instelbare steun) of tafel. Roestvrijstalen IP68-behuizing, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Waterdicht 5-toetsen functioneel toetsenbord.

LCD 25mm display met achtergrondverlichting met 6 hoog contrast cijfers en iconen voor indicatie van actieve functies. Functies met 4 stuks 1000 Ohm roestvrijstalen load cells goedgekeurd volgens de OIML R60 C3 normen (3000+3000 divisies), IP68 beschermingsgraad, in staat om het dubbele van de nominale belasting aan te kunnen.

Plaatstalen structuur en laadvlak, compleet met verstelbare poten. Waterpas, wielen en transportgreep. Verbindingskabel naar de indicator, 3 m lang. Nauwkeurigheid: +/-0,05% van de capaciteit. Digitale calibratie en Set-Up van toetsenbord of van PC via DINITOOLS. Stroomvoorziening 110-240Vac.

Columns, supports brackets, visors

Code Description
STFR-1 Stainless steel fixing bracket with adjustable inclination. For mounting the weight indicator on wall.
CSP38I-1 Stainless steel column 450x450mm, h=917mm, Ø 38mm. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38 Stainless steel column 450x450mm, h=917, Ø 38mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38D Stainless steel column 350x350mm, h=750mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.

Klik hier voor de datasheet van de palletweegschaal.

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Extra informatie

V

EPWLI-1, EPWLIM-1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Palletweegschaal type EPWLI LOGISTIC tot 2000kg RVS” te beoordelen