Top 5 farmaceutische bedrijven in Nederland

De farmaceutische industrie in Nederland is een belangrijke sector die zich richt op onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve geneesmiddelen en vaccins. De top 5 farmaceutische bedrijven in Nederland, Janssen Pharmaceutica, MSD, Pfizer, Roche en Novartis, spelen hierin een belangrijke rol. Deze bedrijven investeren veel in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en vaccins voor diverse therapeutische gebieden. Hierdoor leveren zij een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de gezondheidszorg en het welzijn van mensen wereldwijd.

Janssen Pharmaceutica

Janssen Pharmaceutica is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en heeft zijn hoofdkantoor in Beerse, België, maar heeft ook vestigingen in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1953 door Paul Janssen en richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor diverse therapeutische gebieden, zoals neurowetenschappen, oncologie, infectieziekten en cardiovasculaire aandoeningen. Janssen Pharmaceutica heeft ook een eigen ontwikkelingscentrum voor nieuwe medicijnen.

MSD

MSD (Merck Sharp & Dohme) is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf, dat zich bezighoudt met onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve geneesmiddelen en vaccins. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Kenilworth, New Jersey en heeft verschillende vestigingen in Nederland. MSD richt zich op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor diverse therapeutische gebieden, zoals oncologie, cardiologie en immunologie.

Pfizer

Pfizer is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en heeft zijn hoofdkantoor in New York. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor diverse therapeutische gebieden, zoals oncologie, neurologie, immunologie en cardiologie. Pfizer heeft verschillende vestigingen in Nederland, waar het zich onder andere bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en vaccins.

Roche

Roche is een Zwitsers farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve geneesmiddelen en diagnostische tests. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland en richt zich onder andere op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor oncologie, hematologie en neurologie.

Novartis

Novartis is een Zwitsers farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve geneesmiddelen en diagnostische tests. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland en richt zich onder andere op de ontwikkeling van geneesmiddelen voor oncologie, neurologie en cardiologie.

Oplossingen voor de farmaceutische sector vindt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.