06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

TREK EN DRUK KRACHTOPNEMER TYPE KM26Z

Product Description

TREK EN DRUK KRACHTOPNEMER TYPE KM26Z

Deze trek en druk krachtopnemer type KM26Z wordt geleverd via onze leverancier ME in Duitsland. ME geeft een bijdrage aan de meettechnologie in hoofdzaak bestaat uit high-precision sensoren voor koppel en vermogen dat beide worden gebruikt in het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie, kwaliteitszorg en serieproductie. Zij hebben een zeer hoge kwaliteit eisen aan onze producten. De producten worden constant ontwikkeld, die ook wordt ondersteund door het nauwe contact met de klanten. Het meetbereik van van 20N tot 5kN en de nauwkeurigheid klasse: 1%.

Kenmerken

type: tensile and compressive load cell;
nominal force: 20N; 50N; 100N, 200N, 500N, 1kN, 2kN, 5kN;
accuracy class: 1 %;
dimensions: Ø 25,4mm x 49m;
force transmission: 2 x 16mm male thread M6x1;
connection: 3 m cable STC-31V-4;
material: aluminium alloy / stainless steel;

Klik hier voor de datasheet van de KM26Z

Dexman voor al uw krachtopnemers

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen.

De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent weegcellen, krachtsensoren, koppelopnemers, meetversterkers of data acquisitie systemen? Bekijk dan onze productpagina’s of neem contact met ons op. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, NCTE, Lorenz, ME en Gicam.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TREK EN DRUK KRACHTOPNEMER TYPE KM26Z” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart