TPW e-force pallet truck scale tot 1.250kg

De innovatieve pallet truck scale met elektrische tractie. TPW “E-FORCE” combineert de voordelen van elektrische pallettrucks met de precisie van een Dini Argeo handpallettruckweegschaal. Dankzij de elektrische dissel was wegen en hanteren nog nooit zo eenvoudig!

Categorie:

Beschrijving

TPW e-force pallet truck scale tot 1.250kg

De innovatieve pallet truck scale met elektrische tractie. TPW E-FORCE combineert de voordelen van elektrische pallettrucks met de precisie van een Dini Argeo handpallettruckweegschaal. Dankzij de elektrische dissel was wegen en hanteren nog nooit zo eenvoudig!

Weegfuncties pallet truck scale 

 • Maximaal hefvermogen: 1.250 kg
 • Resolutie:
  > intern gebruik: 0,1 kg
  > goedgekeurd: 0,5 kg
 • Nauwkeurigheid (weging van goederen op Europallet met verdeelde lading):
  > intern gebruik: 0,5 kg
  > goedgekeurd: volgens CE-certificering (Richtlijn 2014/31/EU)
 • Configuratie, kalibratie en diagnostiek vanaf toetsenbord of PC met DINITOOLS.

Waarom de pallet truck scale TPW E-FORCE ?

Het gebruik van de elektrische tractiedorser garandeert een grotere efficiëntie bij het hanteren van de lading. Vacuümservo altijd actief tijdens alle werkfasen voor de veiligheid van de operator. 100 g verdeling voor zeer nauwkeurige weging. Stil en compact, helpt de geluidsemissie in de werkomgeving te verminderen. De lichtste elektrische tractiefrezer op de markt: zijn lage gewicht garandeert het comfort van de bediener, zelfs in manuele modus.

De ergonomische handgreep zorgt voor een grote manoeuvreerprecisie en snelheid bij de werkzaamheden. Dankzij de afneembare sleutel kan de motor van de pallettruck na het werk worden afgezet en op de gewenste plaats worden geparkeerd, in alle veiligheid. De twee elektrische wielen zorgen voor een grotere stabiliteit van de palletwagen, zelfs in de ruststand. Gemakkelijk en snel op te laden, dankzij de uitneembare batterij. Het innovatieve “EASY-LIFT” systeem maakt het heffen van lasten lichter.

Een pallet truck scale koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. 

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. 

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de pallet truck scale TPW E-FORCE

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TPW e-force pallet truck scale tot 1.250kg” te beoordelen