06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Tpw e-force pallet truck scale

De innovatieve pallet truck scale met elektrische tractie. TPW “E-FORCE” combineert de voordelen van elektrische pallettrucks met de precisie van een Dini Argeo handpallettruckweegschaal. Dankzij de elektrische dissel was wegen en hanteren nog nooit zo eenvoudig!

Category:

Product Description

Tpw “e-force”: new pallet truck scale with dini argeo electric traction tiller

De innovatieve pallet truck scale met elektrische tractie. TPW “E-FORCE” combineert de voordelen van elektrische pallettrucks met de precisie van een Dini Argeo handpallettruckweegschaal. Dankzij de elektrische dissel was wegen en hanteren nog nooit zo eenvoudig!

Weegfuncties pallet truck scale 

 • Maximaal hefvermogen: 1.250 kg
 • Resolutie:
  > intern gebruik: 0,1 kg
  > goedgekeurd: 0,5 kg
 • Nauwkeurigheid (weging van goederen op Europallet met verdeelde lading):
  > intern gebruik: 0,5 kg
  > goedgekeurd: volgens CE-certificering (Richtlijn 2014/31/EU)
 • Configuratie, kalibratie en diagnostiek vanaf toetsenbord of PC met DINITOOLS.

Waarom de pallet truck scale Tpw e-force?

Het gebruik van de elektrische tractiedorser garandeert een grotere efficiëntie bij het hanteren van de lading. Vacuümservo altijd actief tijdens alle werkfasen voor de veiligheid van de operator. 100 g verdeling voor zeer nauwkeurige weging. Stil en compact, helpt de geluidsemissie in de werkomgeving te verminderen. De lichtste elektrische tractiefrezer op de markt: zijn lage gewicht garandeert het comfort van de bediener, zelfs in manuele modus.

De ergonomische handgreep zorgt voor een grote manoeuvreerprecisie en snelheid bij de werkzaamheden. Dankzij de afneembare sleutel kan de motor van de pallettruck na het werk worden afgezet en op de gewenste plaats worden geparkeerd, in alle veiligheid. De twee elektrische wielen zorgen voor een grotere stabiliteit van de palletwagen, zelfs in de ruststand. Gemakkelijk en snel op te laden, dankzij de uitneembare batterij. Het innovatieve “EASY-LIFT” systeem maakt het heffen van lasten lichter.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen.

Contact voor vragen over de pallet truck scale Tpw e-force?

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tpw e-force pallet truck scale” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart