Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg

Categorie:

Beschrijving

Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg

Snelle en nauwkeurige palletweegschaal, gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. Geïntegreerde uittrekbare gewichtsindicator compleet met uitrekbare aansluitkabel die eenvoudig kan worden geplaatst naar gelang de weegbehoefte. Werkt met een ingebouwde batterij met uittrekbare lade voor eenvoudige vervanging. De automatische multirange capaciteit maakt de maximale nauwkeurigheid op de lagere gewichtswaarden mogelijk, met behoud van hetzelfde laadvermogen. Ook verkrijgbaar in de versie met dubbel bereik APPROVED, voor legaal gebruik in de handel.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

TECHNICAL Features Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg

Gewichtsindicator met steunbeugel met instelbare hellingshoek, voor gebruik op tafel, kolom of muur. LCD-display met achtergrondverlichting van 25 mm met 6 cijfers met hoog contrast en pictogrammen voor aanduiding van actieve functies. ABS IP54-behuizing, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Waterdicht 5-toets functioneel toetsenbord.

Functies met 4 aluminium load cells met afschuifbalk van 1000 Ohm, goedgekeurd volgens de OIML R60 C3 normen (3000+3000 verdelingen), IP67 beschermingsgraad, in staat om het dubbele van de nominale belasting aan te kunnen.
Koolstofstaal oven-brand gelakte draagstructuur, compleet met verstelbare voeten. Waterpas, wielen en transportgreep. Verbindingskabel naar de indicator, 3 m lang. Nauwkeurigheid: +/-0,05% van de capaciteit.

Programmeerbare automatische uitschakeling. Digitale ijking en Set-Up van toetsenbord of van PC via DINITOOLS. Voeding van 5 tot 12 Vdc Standaard voorzien van uittrekbare lade voor het onderbrengen van 4 AA batterijen (niet meegeleverd), eventueel oplaadbaar, en standaard connector voor aansluiting op externe voedingsadapter (indien aangesloten, wordt de batterijvoeding uitgeschakeld).

Floor columns

Code Description
CSP38I-1 Stainless steel column 450x450mm, h=917mm, Ø 38mm. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38 Stainless steel column 450x450mm, h=917, Ø 38mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38D Stainless steel column 350x350mm, h=750mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.

Klik hier voor de datasheet van de palletweegschaal.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Extra informatie

V

EPWL, EPWLM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg” te beoordelen