06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg

Category:

Product Description

Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg

Snelle en nauwkeurige palletweegschalen, gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. Geïntegreerde uittrekbare gewichtsindicator compleet met uitrekbare aansluitkabel die eenvoudig kan worden geplaatst naar gelang de weegbehoefte. Werkt met een ingebouwde batterij met uittrekbare lade voor eenvoudige vervanging. De automatische multirange capaciteit maakt de maximale nauwkeurigheid op de lagere gewichtswaarden mogelijk, met behoud van hetzelfde laadvermogen. Ook verkrijgbaar in de versie met dubbel bereik APPROVED, voor legaal gebruik in de handel.

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

TECHNICAL Features Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg

Gewichtsindicator met steunbeugel met instelbare hellingshoek, voor gebruik op tafel, kolom of muur. LCD-display met achtergrondverlichting van 25 mm met 6 cijfers met hoog contrast en pictogrammen voor aanduiding van actieve functies. ABS IP54-behuizing, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen ruwe en corrosieve omgevingen. Waterdicht 5-toets functioneel toetsenbord.

Functies met 4 aluminium load cells met afschuifbalk van 1000 Ohm, goedgekeurd volgens de OIML R60 C3 normen (3000+3000 verdelingen), IP67 beschermingsgraad, in staat om het dubbele van de nominale belasting aan te kunnen.
Koolstofstaal oven-brand gelakte draagstructuur, compleet met verstelbare voeten. Waterpas, wielen en transportgreep. Verbindingskabel naar de indicator, 3 m lang. Nauwkeurigheid: +/-0,05% van de capaciteit.

Programmeerbare automatische uitschakeling. Digitale ijking en Set-Up van toetsenbord of van PC via DINITOOLS. Voeding van 5 tot 12 Vdc Standaard voorzien van uittrekbare lade voor het onderbrengen van 4 AA batterijen (niet meegeleverd), eventueel oplaadbaar, en standaard connector voor aansluiting op externe voedingsadapter (indien aangesloten, wordt de batterijvoeding uitgeschakeld).

Floor columns

Code Description
CSP38I-1 Stainless steel column 450x450mm, h=917mm, Ø 38mm. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38 Stainless steel column 450x450mm, h=917, Ø 38mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.
CSP38D Stainless steel column 350x350mm, h=750mm. Painted steel base. For the indicators of the DINI ARGEO and SCALE HOUSE range.

Klik hier voor de datasheet van de palletweegschaal.

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Additional information

V

EPWL, EPWLM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Palletweegschaal type EPWL LOGISTIC tot 2000kg” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart