DGT20I indicator

DGT20I indicator

De DGT20I indicator is de meest veelzijdige oplossing voor wegen in een zware industriële omgeving, maar ook op het gebied van voeding, geneesmiddelen en chemicaliën.
De nieuwe IP68 AISI304 roestvrijstalen behuizing maakt wand-, bank- of paneelmontage mogelijk via onze standaard zwenkbeugel, waarbij de IP68-bescherming zowel voor als achter (door optionele beugels) wordt gehouden , waardoor installatiebekabeling, inspectie en onderhoud via het verwijderingssysteem aan het voorpaneel wordt vergemakkelijkt.
Technische kenmerken: • 2 signaalrelaisuitgangen voor automatiseringsinterfaces • Analoge spanningsuitgang (0..10V) of stroomsterkte (0..20mA) (versie “… AN”) • 2 in foto’s aangesloten ingangen voor externe ingangen die de meest voorkomende weegfuncties • Beschermingsklasse IP68, zowel voor werkbank- als paneelinstallaties • 20 mm rode LED-display met hoge zichtbaarheid • Waterdicht toetsenbord • 4-kanaals A / D-omzetter voor het beheer en de overdracht van het gewicht van 4 onafhankelijke weegschalen (silo’s, hoppers, enz.) • Theoretische instrumentkalibratie • Digitale toetsenbordkalibratie • Gegevensoverdracht met hoge snelheden tot 240 tx / sec. Klik HIER om de volledige technische fiche te bekijken
IP68-bescherming voor paneelinstallatie. Nieuw sluitsysteem voor gemakkelijke bedrading, inspectie en onderhoud.

Een indicator koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.