BLT bandweger van 400 tot 1200kg

Categorie:

Beschrijving

STORTGOEDEREN WEGEN MET EEN BANDWEGER

Een bandweger kopen doe je bij Dexman. Wij zijn al jaren de specialist op het vlak van stortgoed wegen. Daarom hebben wij verschillende bandwegers in aanbod die ideaal zijn om stortgoederen op een lopende band te wegen en te beheren. Aangezien stortgoederen vaak in massa gewogen worden op een lopende band, is een bandweger ideaal om het weegproces vlot te laten verlopen.

Bij Dexman kan je daarom terecht voor verschillende types bandwegers die perfect zijn om stortgoederen te wegen en te zorgen voor de verwerking van gewichtsgegevens, de aansturing van productieprocessen en de communicatie met host computers en andere data verwerkende systemen.

BLT bandweger voor het continu-wegen

De BLT serie is een bandweeg unit voor het continu wegen van een transportband. De module is geschikt voor het creëren van een continue weegsystemen, zelfs voor reeds bestaande.

Hoofdkenmerken

  • Functies met 1 aluminium excentrische belastingcel gemaakt volgens OIML R60 normen, bescherming tegen vuil en water volgens de IP67-standaarden (350 Ohm ingangsweerstand).
  • Het is opgebouwd uit carbon staal oven-het-vuren geschilderde profielen en buizen en voorzien van klemmen voor de installatie.
  • Tot 15 VDC voeding.
  • IP67 hermetische aansluitdoos met afgeschermde 5m lange 6-pins kabel voor aansluiting op de indicator / stroom integrator.

Extra geschikbaar

  • Belt snelheid encoder.
  • Calibration gewicht.
  • Speciale maten en capaciteiten.

Bar sizing

  • Om de meest geschikte balk te selecteren en te controleren in real time de haalbaarheid van het systeem, vul de gegevens aanvraagformulier, die in de partners gebied kan worden gedownload.
  • Deze gegevens aanvraagformulier, correct is ingevuld, moet de prijs schatting aanvraag voor het gewenste bar te begeleiden.

PCal Data Request Sheet_01.00_08.07_EN

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen  over de bandweegr of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

[contact_form subject=”BLT bandweger”]

Extra informatie

kg

1000, 1200, 400, 500, 650, 800

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BLT bandweger van 400 tot 1200kg” te beoordelen