06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

BLT bandweger van 400 tot 1200kg

Category:

Product Description

STORTGOEDEREN WEGEN MET EEN BANDWEGER

Dexman is al jaren specialist op het vlak van stortgoed wegen. Daarom hebben wij verschillende bandwegers in aanbod die ideaal zijn om stortgoederen op een lopende band te wegen en te beheren. Aangezien stortgoederen vaak in massa gewogen worden op een lopende band, is een bandweger ideaal om het weegproces vlot te laten verlopen.

Bij Dexman kan je daarom terecht voor verschillende types bandwegers die perfect zijn om stortgoederen te wegen en te zorgen voor de verwerking van gewichtsgegevens, de aansturing van productieprocessen en de communicatie met host computers en andere data verwerkende systemen.

BLT bandweger voor het continu-wegen

De BLT serie is een bandweeg unit voor het continu wegen van een transportband. De module is geschikt voor het creëren van een continue weegsystemen, zelfs voor reeds bestaande.

Hoofdkenmerken

  • Functies met 1 aluminium excentrische belastingcel gemaakt volgens OIML R60 normen, bescherming tegen vuil en water volgens de IP67-standaarden (350 Ohm ingangsweerstand).
  • Het is opgebouwd uit carbon staal oven-het-vuren geschilderde profielen en buizen en voorzien van klemmen voor de installatie.
  • Tot 15 VDC voeding.
  • IP67 hermetische aansluitdoos met afgeschermde 5m lange 6-pins kabel voor aansluiting op de indicator / stroom integrator.

Extra geschikbaar

  • Belt snelheid encoder.
  • Calibration gewicht.
  • Speciale maten en capaciteiten.

Bar sizing

  • Om de meest geschikte balk te selecteren en te controleren in real time de haalbaarheid van het systeem, vul de gegevens aanvraagformulier, die in de partners gebied kan worden gedownload.
  • Deze gegevens aanvraagformulier, correct is ingevuld, moet de prijs schatting aanvraag voor het gewenste bar te begeleiden.

PCal Data Request Sheet_01.00_08.07_EN

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen  over de bandweegr of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

[contact_form subject=”BLT bandweger”]

Additional information

kg

1000, 1200, 400, 500, 650, 800

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BLT bandweger van 400 tot 1200kg” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart