Druksensor DF2

DIFFERENTIAL pressure transmitter Nominal pressures from 0,5 bar to 2000 bar AMPLIFIED outputs: 4-20mA, 10V or 5Volt Linearity and hysteresis 0,20%

Categorie:

Beschrijving

Druksensor DF2

Een druksensor wordt in diverse vormen en maten geproduceerd, dit alles is afhankelijk van de functie in het proces. Druksensoren zijn gemaakt om drukmetingen uit te voeren van vloeibare- en gas processen. Een druksensor wordt in/aan het proces bevestigd door de druksensor in het meetpunt van het proces te schroeven.

Het druksensor element transformeert vervolgens de druk om naar een elektrisch signaal. De omgevormde elektrische signalen die de druksensor vervolgens meet worden verzonden via een elektronische connectie aan de bovenkant van de druksensor, waarna de signalen uit leesbaar worden.

Kenmerken van deze druksensor

  • Volledig gemaakt van 17-4 PH roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie.
  • Beschermingsklasse IP65
  • Proceskoppeling 1/4″ GAS Mannelijk
  • Aansluitingen standaard DIN 43650
  • Interne afstelling van NUL
  • Stroomvoorziening 12 tot 24 Vdc

Datasheet DF2

Een druksensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Druksensor DF2” te beoordelen