06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

TPUSB Druktransmitters

Druktransmitters voor RELATIEVE, ABSOLUTE en VACUUMM metingen Nominale drukken van  100 mbar  tot  2000 bar Lineariteit en hysterese 0,10% of 0,05% Digitale uitgang

Category:

Product Description

TPUSB Druktransmitters

TPUSB Druktransmitters voor RELATIEVE, ABSOLUTE en VACUUMM metingen Nominale drukken van  100 mbar  tot  2000 bar Lineariteit en hysterese 0,10% of 0,05% Digitale uitgang

Druktransmitters van deze series onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid op lange termijn van mechanische en elektrische eigenschappen. Hoog vacuüm thermische behandelingen die roestvrij staal ondergaan, garanderen de juiste werking, zelfs wanneer zeer dynamische belastingen betrokken zijn. Monolithische uitvoering van meetelement, zonder enige assemblage via dichte ringen of pakkingen, garandeert een hoge stabiliteit op lange termijn, met verwaarloosbare hysterese en nul drift.

De druk wordt intern gedetecteerd door een volledige brug spanningsmeter, die zorgt voor het behoud van prestaties, zelfs in aanwezigheid van pieken.

Met behulp van de gratis meegeleverde software, kunt u kunt u de configuratie parameters, registreren in real-time grafieken (DATA LOGGER), opslaan van de gegevens opslaan en exporteren naar Excel voor verdere analyse.

Deze eigenschappen maken hen geschikt om in verscheidene worden gebruikt industriële gebieden, zoals: pneumatische, hydraulische, voedsel procesbeheersing, niveau en koeling (depressie) installaties. Zij zijn ook geïnstalleerd op testbanken, materialen testmachines,
laboratoria en onderzoek in het algemeen.

Voor elke meting de juiste druksensor!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

We kunnen de meeste druksensoren precies aan uw behoeften aanpassen of een plug-and-play meetoplossing voor u ontwerpen, inclusief configuratie, bekabeling en een data-acquisitiesysteem. Welke druksensor geschikt is voor uw applicatie is afhankelijk van de omstandigheden en uw meetwensen.

Contact voor vragen over de TPUSD sensoren

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TPUSB Druktransmitters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

has been added to the cart. View Cart
Chat openen