TPUSB Druktransmitters

Druktransmitters voor RELATIEVE, ABSOLUTE en VACUUMM metingen Nominale drukken van  100 mbar  tot  2000 bar Lineariteit en hysterese 0,10% of 0,05% Digitale uitgang

Categorie:

Beschrijving

TPUSB Druktransmitters

TPUSB Druktransmitters voor RELATIEVE, ABSOLUTE en VACUUMM metingen Nominale drukken van  100 mbar  tot  2000 bar Lineariteit en hysterese 0,10% of 0,05% Digitale uitgang

Druktransmitters van deze series onderscheiden zich door hoge betrouwbaarheid op lange termijn van mechanische en elektrische eigenschappen. Hoog vacuüm thermische behandelingen die roestvrij staal ondergaan, garanderen de juiste werking, zelfs wanneer zeer dynamische belastingen betrokken zijn. Monolithische uitvoering van meetelement, zonder enige assemblage via dichte ringen of pakkingen, garandeert een hoge stabiliteit op lange termijn, met verwaarloosbare hysterese en nul drift.

De druk wordt intern gedetecteerd door een volledige brug spanningsmeter, die zorgt voor het behoud van prestaties, zelfs in aanwezigheid van pieken.

Met behulp van de gratis meegeleverde software, kunt u kunt u de configuratie parameters, registreren in real-time grafieken (DATA LOGGER), opslaan van de gegevens opslaan en exporteren naar Excel voor verdere analyse.

Deze eigenschappen maken hen geschikt om in verscheidene worden gebruikt industriële gebieden, zoals: pneumatische, hydraulische, voedsel procesbeheersing, niveau en koeling (depressie) installaties. Zij zijn ook geïnstalleerd op testbanken, materialen testmachines,
laboratoria en onderzoek in het algemeen.

Voor elke meting de juiste druksensor!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de TPUSD sensoren

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TPUSB Druktransmitters” te beoordelen