06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

TP2 Drukopnemers

Drukopnemers voor ABSOLUTE metingen Nominale drukken van  50 bar tot  500 bar Uitgang  2mV/V Lineariteit en hysterese 0,20%

Category:

Product Description

TP2 Drukopnemers

De TP2 drukopnemers van deze serie worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit. Hoge mechanische sterkte, geschikt voor dynamische toepassingen. Het gevoelige deel dat in contact komt met druk, is volledig gemaakt van 17-4 PH roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie.

Beschermingsklasse IP67
Proceskoppeling 1/4″ GAS Male
Connector standaard M12

Bekijk HIER de datasheet van de tp2 drukopnemers.

Voor elke meting de juiste drukopnemer!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

We kunnen de meeste drukopnemers precies aan uw behoeften aanpassen of een plug-and-play meetoplossing voor u ontwerpen, inclusief configuratie, bekabeling en een data-acquisitiesysteem. Welke druksensor geschikt is voor uw applicatie is afhankelijk van de omstandigheden en uw meetwensen.

Contact voor vragen over de TP2 drukopnemers!

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TP2 Drukopnemers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

has been added to the cart. View Cart
Chat openen