TP2 Drukopnemers

Drukopnemers voor ABSOLUTE metingen Nominale drukken van  50 bar tot  500 bar Uitgang  2mV/V Lineariteit en hysterese 0,20%

Categorie:

Beschrijving

TP2 Drukopnemers

De TP2 drukopnemers van deze serie worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit. Hoge mechanische sterkte, geschikt voor dynamische toepassingen. Het gevoelige deel dat in contact komt met druk, is volledig gemaakt van 17-4 PH roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie.

Beschermingsklasse IP67
Proceskoppeling 1/4″ GAS Male
Connector standaard M12

Bekijk HIER de datasheet van de tp2 drukopnemers.

Voor elke meting de juiste drukopnemer!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de TP2 drukopnemers!

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TP2 Drukopnemers” te beoordelen