ELGO Kit voor CPX-compressie loadcellen

ELGO Kit voor compressie loadcellen Een nieuwe compacte en veelzijdige set, ontworpen om de installatie van CPX-compressie loadcellen tot 12.500 kgte vereenvoudigen.

VOORDELEN

• Modulariteit: de kit bestaat uit verschillende modules, elk met specifieke functies en functies. • Assemblage eenvoud.  • Profiteer van veelzijdigheid: dankzij de vele montagemogelijkheden kan de set geschikt zijn voor verschillende toepassingen. • Compacte afmetingen die de installatie vergemakkelijken. • ROESTVRIJ stalen constructie voor optimale prestaties in elke werkende staat. • ATEX-certificering voor gevaarlijke zone.

Klik HIER om het technische gegevensblad te bekijken

ELGO verdubbelt de betrouwbaarheid van het systeem

Wanneer de onderbreking van machines mogelijk economisch verlies veroorzaakt, is het belangrijk om alle onderbrekingsmogelijkheden te verminderen als gevolg van onopzettelijke storingen. Dankzij ELGO is het mogelijk om twee weegcellen in dezelfde set te installeren, waarmee de betrouwbaarheid van het weegsysteem wordt verdubbeld.

Compressie loadcellen koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.