SpoTTbox peilmeting

De SpoTTbox is een product dat de peilmeting doet van vloeistoffen, gassen, chemische producten in silo’s, vaten, tanks, etc met een opvolging-reporting in the cloud. Onder de noemer meten ver weg, weten dichtbij.

Spottbox

Doel van een peilmeting

Het doel van de Spottbox is het meten van liquids en gassen in tanks en flessen. Deze genereerd accurate meting die dagelijke schommelingen in beeld brengt. Hierdoor kan het gebruikt geoptimaliceerd worden en/of  gebruikt worden bij de detectie van bijvoorbeeld lekken.

Wat zijn de SpoTTbox voordelen?

Het grote voordeel van ons product is de opvolging op afstand (in the cloud, vanop elke device). Dit met automatische alerts via mail van de door u aangegeven parameters (vb beneden een bepaald peil, boven een bepaalde temperatuur of volume, boven een bepaald aantal kilo’s)

U bent perfect in staat om alle informatie te zien ( inhoud, temperatuur, etc) van alle containers vanuit uw kantoor. Dus op elk moment, vanaf elke plaats, bijsturing en interventie mogelijk, real time en geen software installatie nodig. Dit systeem werkt in the cloud.

  • Er is geen controle ter plaats meer nodig zijn!
  • Optimalisatie van tijd en verplaatsing
  • Forecast van leegte op basis van verbruik /aanvullingen
  • Klant hoeft niet meer zelf te bellen
  • Ophalingen gebeuren automatisch en voor volle tanks

Spottbox

Wat zijn de toepassingen van Spottbox?

AdBlue sector : Alle grote benzinestations uitgerust met een AdBlue pomp zijn door ons uitgerust met een telemetrie systeem waarbij de leverancier zijn refills kan inplannen
Stookolie sctor : gaande van grote 25.000l tanks voor bedrijven tot de eigenaar die zijn huis verhuurt en zijn huurder niet zonder stookolie wil laten zitten, landbouwsector die hun stallen verwarmen met stookolie of gas, chemische producten in tanks voor pesticiden, grondstoffen, etc
Waterpeil meting : gaande van de grondwerken die willen weten of het grondwater weg is en de bouw verderkan tot de hoogte van het water in de rioleringen.
Zorgsector : meten van zuurstof in de grote zuurstofflessen , dit om de patient vanop afstand te volgen en de omruiling voor een volle fles makkelijk te maken
Chemische sector : meten van chemische stoffen in silo’s en tanks die noodzakelijk zijn voor hun core busines.

Meer weten?

Klik hieronder voor de datahseet van de Spottbox.

SpoTTbox en Dexman datasheet

[contact_form subject=”SpoTTbox peilmeting”]