SpoTTbox voor peilmeting van vloeistoffen, gassen, chemische producten

SpoTTbox peilmeting

De SpoTTbox is een product dat de peilmeting doet van vloeistoffen, gassen, chemische producten in silo’s, vaten, tanks, etc met een opvolging-reporting in the cloud. Onder de noemer meten ver weg, weten dichtbij. Spottbox

Doel van een peilmeting

Het doel van de Spottbox is het meten van liquids en gassen in tanks en flessen. Deze genereerd accurate meting die dagelijke schommelingen in beeld brengt. Hierdoor kan het gebruikt geoptimaliceerd worden en/of  gebruikt worden bij de detectie van bijvoorbeeld lekken.

Wat zijn de SpoTTbox voordelen?

Het grote voordeel van ons product is de opvolging op afstand (in the cloud, vanop elke device). Dit met automatische alerts via mail van de door u aangegeven parameters (vb beneden een bepaald peil, boven een bepaalde temperatuur of volume, boven een bepaald aantal kilo’s) U bent perfect in staat om alle informatie te zien ( inhoud, temperatuur, etc) van alle containers vanuit uw kantoor. Dus op elk moment, vanaf elke plaats, bijsturing en interventie mogelijk, real time en geen software installatie nodig. Dit systeem werkt in the cloud.
  • Er is geen controle ter plaats meer nodig zijn!
  • Optimalisatie van tijd en verplaatsing
  • Forecast van leegte op basis van verbruik /aanvullingen
  • Klant hoeft niet meer zelf te bellen
  • Ophalingen gebeuren automatisch en voor volle tanks
Spottbox

Wat zijn de toepassingen van Spottbox?

AdBlue sector : Alle grote benzinestations uitgerust met een AdBlue pomp zijn door ons uitgerust met een telemetrie systeem waarbij de leverancier zijn refills kan inplannen Stookolie sctor : gaande van grote 25.000l tanks voor bedrijven tot de eigenaar die zijn huis verhuurt en zijn huurder niet zonder stookolie wil laten zitten, landbouwsector die hun stallen verwarmen met stookolie of gas, chemische producten in tanks voor pesticiden, grondstoffen, etc Waterpeil meting : gaande van de grondwerken die willen weten of het grondwater weg is en de bouw verderkan tot de hoogte van het water in de rioleringen. Zorgsector : meten van zuurstof in de grote zuurstofflessen , dit om de patient vanop afstand te volgen en de omruiling voor een volle fles makkelijk te maken Chemische sector : meten van chemische stoffen in silo’s en tanks die noodzakelijk zijn voor hun core busines.

Een spottbox kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.