Een palletweegschaal koopt u bij Dexman

Dexman heeft een groot assortiment palletweegschalen. Een palletweegschaal wordt ook wel palletweger genoemd. Dexman levert palletweegschalen in diverse uitvoeringen, gelakt of roestvrijstalen uitvoering met weegvermogens tot 6000kg, ook geijkt. Bekijk op deze pagina ons assortiment of kies links een categorie om het aanbod te verfijnen! Wij adviseren u graag deskundig over de palletweegschaal die past bij uw behoeften en wensen. Deze worden veel gebruikt in de volgende sectoren: Industrie, Recycling, Glastuinbouw, Transportsector en de Groothandel.

Bij ons vindt u de palletweegschaal tegen zeer scherpe prijzen, net als alle producten die u bij Dexman aan kunt schaffen. Een goed voorbeeld zijn de palletweegschalen palletweegschaal Serie PW,  FPW en LP.

Serie PW en FPW palletweger

Low profile, gemakkelijk te verplaatsen, palletweegschaal. Geschikt voor industriële en commerciële toepassingen, waarbij het nodig is om snel producten wegen op pallettrucks en heftrucks. De standaard versie is uitgevoerd ,et met vier goedgekeurde loadcellen. De weegschaal is ook beschikbaar voor het gebruikt in een ATEX omgeving (Ex II 2GD IIC ATEX) Tevens verkrijgbaar in roestvrij staal.
De weegschaal heeft verstelbare en shock-proof jointed voeten en zijn in hoogte verstelbaar. De afschermigsklasse is IP67 en voorzien van een afgeschermde bedrading van 3m.

Serie PW en FPW palletweger

Serie LP palletweger

Low profile platforms is geschikt voor het wegen van trolleys, pallettrucks, enz.; voorzien van zijwanden en een aan / uit helling. Geschikt voor het creëren van elektronische weegschalen en weegsystemen voor alle soorten industriële en commerciële toepassingen. De standaard versie is met vier goedgekeurde loadcellen uitgevoerd. Ook deze weegschaal is beschikbaar met een Ex II 2GD IIC ATEX cretificaat. De Lp is verkrijgbaar in RVS of een gespoten (RAL 5007 blue) versie. De weegschaal heeft verstelbare en shock-proof jointed voeten en zijn in hoogte verstelbaar. De afschermigsklasse is IP67 en voorzien van een afgeschermde bedrading van 5m.

 

Low profile platforms

Indicator DFWL

Hoge prestaties en betrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs. De DFWL digitale gewichtsindicator die veelzijdig en eenvoudig te programmeren en te gebruiken is. Het brede scala van beschikbare functies en interfaces, maken het geschikt voor vele verschillende soorten van industriële en commerciële weegtoepassingen. Deze is geschikt voor een palletweegschaal, vork liften en voor in de automotive. Standaard voorzien van een steunbeugel met hoekverstelling voor op een kolom of de muur. De DFWL is CE-M approvable (OIML R-76 / EN 45501).

Indicator DFWL

Alle palletweegschalen zijn uit te breiden met stainless steel column en/of een aparte indicator. Deze indicator is voor het uitlezen van de weegschaal. Er zijn diverse soorten beschikbaar.

DEXMAN

Per situatie kunnen de wensen verschillen, welke eisen worden er gesteld om palletweegschalen buiten te kunnen gebruiken? Bij Dexman kunt u een goede palletweger kopen die exact doet waarvoor u die nodig heeft. Onze voordelen:

  • Ruime keuze uit standaard producten
  • Maatwerk mogelijk
  • Keuze uit opties en accesoires
  • 2 jaar garantie op elk weegplateau
  • Geen bezorg- of transportkosten (in heel NL)

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

[contact_form subject=”Wilt u graag een palletweegschaal kopen?”]