DF2R druktransmitters

DIFFERENTIEEL  drukopnemers Nominale drukken van  100 mbar  tot  15 bar VERSTERKTE uitgangen: ±10Volt Lineariteit en hysterese 0,10%

Categorie:

Beschrijving

DF2R druktransmitters

DIFFERENTIËLE druktransmitters van deze series onderscheiden zich zich door hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit van mechanische en elektrische eigenschappen. Het gevoelige deel, dat in contact komt met de druk, is volledig gemaakt van 316 corrosiebestendig roestvrij staal.

De thermische behandelingen onder hoog vacuüm, waaraan het roestvrije staal ondergaan, zorgen voor de juiste werking, zelfs wanneer dynamische spanningen betrokken zijn. De druk wordt intern gedetecteerd door twee bruggen, die garanderen het behoud van de prestaties, zelfs wanneer dynamische spanningen
betrokken zijn.

Het elektronische gedeelte, gerealiseerd via SMD-technologie, bestaat uit een instrumentale versterker met hoge precisie en een stabiele leverancier, beschermd tegen kortsluiting en polariteitsinversie. Elke druktransmitter is volledig LASER gelast om een hoge graad van hermetische dichtheid. Tijdens de productiecyclus, worden de druktransmitters thermisch gecompenseerd, getest en individueel gekalibreerd met behulp van volledig geautomatiseerde stations die gegevens analyseren.

Deze eigenschappen maken hun gebruik ideaal in verscheidene industriële gebieden, zoals: pneumatisch, hydraulisch, voedsel proces controle en, in het algemeen, wanneer de controle van het verschil tussen twee uitgeoefende
druk noodzakelijk is.

Eigenschappen DF2R druktransmitters

Beschermingsklasse IP65
Proceskoppeling 1/4″ GAS Male
Connector standaard M12
Interne afstelling van NUL
Voeding 15 tot 24 Vdc

Klik hier voor de datasheet voor de druktransmitters

Voor elke meting de juiste druksensor!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over druktranmitters

Heeft u vragen over de beste sensoroplossing voor uw applicatie? Neem dan direct contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DF2R druktransmitters” te beoordelen