Druksensor TPL2C

Pressure transmitters to permanent IMMERSION for level measures Nominal RELATIVE pressures from 300mbar (3mH2O) to 20bar (200mH2O) AMPLIFIED output 4-20mA 2 wires Linearity and Hysteresis 0,10%

Categorie:

Beschrijving

Druksensor TPL2C

Druksensor, ook bekend als drukopnemersdruktransmitters of druktransducers maken gebruik van het piëzo-resistieve meetprincipe om druk te meten. In de praktijk worden druksensoren gebruikt om vloeistof, druk, gasstroom, snelheid, waterniveau en hoogte te meten. We kunnen de meeste druksensoren precies aan uw behoeften aanpassen of een complete meetoplossing ontwerpen.

Kenmerken van de TPL2C Druksensor

Drukomzetters van de TPL2C-serie zijn ontworpen om te worden gebruikt als dompelniveau-meetinstrumenten, die inzetbaar zijn in veelsoortige gebieden die te maken hebben met controle-, regel- en controleactiviteiten.
De installatie van de sensoren vereist een volledige onderdompeling op maximale diepte, waarbij metingen worden uitgevoerd om de niveaus van niet-dichte stoffen te bepalen.
Het gevoelige deel in contact met de druk, is volledig vervaardigd uit roestvast staal AISI 316L dat bestand is tegen corrosie.
Beschermingsklasse IP68 (permanente onderdompeling)
Proceskoppeling 1/4″ GAS Vrouwelijk
POLYURETHANE-kabeluitgang met lengte op aanvraag.
Stroomvoorziening 12 tot 24 Vdc

Datasheet TPL2C

Een druksensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer weten of gewoon een offerte opvragen? Naam dan contact op:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Druksensor TPL2C” te beoordelen