06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Druksensor TPL2C

Pressure transmitters to permanent IMMERSION for level measures Nominal RELATIVE pressures from 300mbar (3mH2O) to 20bar (200mH2O) AMPLIFIED output 4-20mA 2 wires Linearity and Hysteresis 0,10%

Category:

Product Description

Druksensor TPL2C

Druksensoren, ook bekend als drukopnemersdruktransmitters of druktransducers maken gebruik van het piëzo-resistieve meetprincipe om druk te meten. In de praktijk worden druksensoren gebruikt om vloeistof, druk, gasstroom, snelheid, waterniveau en hoogte te meten. We kunnen de meeste druksensoren precies aan uw behoeften aanpassen of een complete meetoplossing ontwerpen.

Kenmerken van de TPL2C

Drukomzetters van de TPL2C-serie zijn ontworpen om te worden gebruikt als dompelniveau-meetinstrumenten, die inzetbaar zijn in veelsoortige gebieden die te maken hebben met controle-, regel- en controleactiviteiten.
De installatie van de sensoren vereist een volledige onderdompeling op maximale diepte, waarbij metingen worden uitgevoerd om de niveaus van niet-dichte stoffen te bepalen.
Het gevoelige deel in contact met de druk, is volledig vervaardigd uit roestvast staal AISI 316L dat bestand is tegen corrosie.
Beschermingsklasse IP68 (permanente onderdompeling)
Proceskoppeling 1/4″ GAS Vrouwelijk
POLYURETHANE-kabeluitgang met lengte op aanvraag.
Stroomvoorziening 12 tot 24 Vdc

Datasheet TPL2C

Wilt u meer weten of gewoon een offerte opvragen? Naam dan contact op:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Druksensor TPL2C” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart