Weegsensoren in verschillende capaciteiten!

Weegsensoren, Dexman heeft een ruim assortiment

Dexman beschikt over een zeer ruim assortiment aan weegsensoren. Voor vrijwel elke industriële toepassing hebben we wel een geschikte weegsensor. De loadcellen die wij verkopen zijn van het gerenommeerde merk Gicam, dat staat voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Weegsensoren kopen in verschillende capaciteiten Gicam en Dini Argeo worden gezien als één van de meest betrouwbare weegsensor leveranciers van Europa. In samenwerking met Gicam en Dini Argeo kunnen we u daarom ook – wanneer nodig – bijzonder goede technische ondersteuning betreffende inbouw en toepassing van de weegsensoren bieden, evenals een snelle en professionele service. Mocht er zich binnen het Gicam en Dini Argeo programma geen geschikte weegsensor voor uw toepassing bevinden dan kunnen wij nog altijd uitwijken naar enkele andere leveranciers.

Wist u dat er veel verschillende weegceltypes zijn?

Weegcellen zijn er in vele maten, capaciteiten en nauwkeurigheden. Zo zijn er ook veel verschillende type weegcellen. Hieronder ziet u een opsommig: – Off center weegcel – Bending beam – Shear beam – Double-shear beam – Enkele kolom weegcellen – Multikolom weegcellen – Compression weegcellen – Tension weegcellen – Pancake loadcell – “S”-cel Voor de meeste weegsensoren bestaan er ook inbouwkits. Deze zijn nodig als u een weegsensor wilt toepassen bij een silo weging.

Waar worden deze weegsensoren toegepast?

Weegcellen worden voornamelijk gebruikt voor het meten van krachten en (mechanische) spanningen. Enkele bekende voorbeelden zijn: – Elektronische weegschalen; – Wegen van tanks en containers; – Weging van voertuigen (auto’s, treinwagons, etc.); – Weging van vliegtuigen (voor elk landingsgestel wordt een plateau met een weegcel geplaatst, het vliegtuig wordt door een tractor op de plateaus getrokken). – Bij kleine weegschalen (zoals brievenwegers, keuken- en dieetweegschalen, winkelweegschalen, personenweegschalen, e.d.) maakt het metalen element met het rekstrookje integraal deel uit van de weegschaal. Er is hier dus geen sprake van een van derden ingekocht compleet weegelement, waardoor de term weegcel bij deze instrumenten minder gebruikelijk is.

Meer informatie?

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.