KCPN, assemblagekit

KCPN, assemblagekit voor assemblage van laadcellen voor CP / CPX-compressiebelastingcellen

KCPN assemblagekit is ontworpen om de installatie en het onderhoud van CP / CPX-laadcellen te vereenvoudigen wanneer ze worden gebruikt onder silo’s, vaartuigen, tanks en andere stijve constructies.

Ze werken met externe zijkrachten en gewicht overbelastingen dankzij hun limietmoeren die ook de vergrendeling van de sets zelf toestaan ​​voor transport of voor gebruik met dummy loadcellen in vloeistoffen die toepassingen wegen.

Kenmerken van de KCPN-kit:

• Systeem met borgmoeren met bescherming en vergrendeling van de lastcellen • Laterale krachtencompensatie • Zelfcentrerend verbindingssegment voor bescherming tegen elektrostatische ladingen • Hijssysteem voor het vergemakkelijken van de installatie of verwijdering van de weegcel

Vanaf nu is de set ook verkrijgbaar in de nieuwe vernikkelde stalen versie

KCPNA in vernikkeld staal KCPN in roestvrij staal

• Vernikkelde structuur • Zelfde mechanische eigenschappen van roestvrijstalen versie • Nog meer concurrerende prijs

Klik HIER om de volledige technische details te bekijken

• Roestvrijstalen AISI 304-structuur • ATEX 2GD-versie beschikbaar • Breed assortiment beschikbaar

Klik HIER om de volledige technische details te bekijken

Een assemblagekit koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn. Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.