Dexman mobile aslast-weegschaal of wieldrukweegschaal voor gewichtsbepaling van voertuigen.

Een aslast-weegschaal of wieldrukweegschaal wordt gebruikt bij de gewichtsbepaling van voertuigen. Deze aslast weegschaal / wieldrukweegschaal wordt overwegend in de bodem geplaatst en dient dan als oprijweegschaal. Er zijn echter ook aslast weegschalen / wieldrukweegschalen in mobiele uitvoeringen. Het laatst genoemde type weegschaal heeft geen inbouw nodig, en is daardoor ook veelal gunstiger geprijsd. Dexman heeft een compleet assortiment van mobile weegschalen.​

Overladingen en verkeerde ladingen

Deze weegschaal wordt vaak door de politie ingezet om overladingen en verkeerde ladingen tijdens een straatcontrole te ontdekken. Wieldruk weegschaal Dit mobiel weegsysteem wordt ook veel gebruikt bij de controle van inkomende en uitgaande goederen, waarbij geen regelmatige wegingen uitgevoerd worden. Onze aslast-weegschaal / wieldrukweegschaal is verkrijgbaar als geijkte en als niet-geijkte variant.

Gelijktijdig wegen!

Bij een geijkte aslast weegschaal dient u er echter wel op toe te zien dat alle wielen gelijktijdig gewogen worden, om het totaalgewicht vast te kunnen stellen. Er zijn aslast weegschalen die tot wel 12 platformen gelijktijdig kunnen wegen. Vaak hebben aslast en wieldrukweegschalen meerdere functies die hun flexibele inzet verhogen. Het is bijvoorbeeld niet alleen mogelijk het gewicht van een as te bepalen maar ook van een enkel wiel, de zijdeverhouding en het totaalgewicht. Indien gewenst kunnen de gegevens uitgeprint worden of overgedragen worden naar een PC.

Aslast-weegschaal of wieldrukweegschaal
Aslast-weegschaal of wieldrukweegschaal III

Mobiele weegbrug van Dexman

Deze mobiele weegbrug bestaat uit een beeldscherm met aansluitingen voor maximaal 8 weegplateaus. Een weegbrug vereist ten minste twee weegplateaus. Aan de hand van de wielbelasting berekent de mobiele brugweegschaal het totale gewicht van het voertuig. Met een optelfunctie van de brugweegschaal kan het gewicht van de vrachtwagen plus bijvoorbeeld de aanhanger worden bepaald. De weegcellen van de brugweegschaal zijn IP65 beschermd en voor buitengebruik ideaal. Het beeldscherm is in een draagbare koffer gebouwd. Daarnaast zit in de koffer een printer. De cijferhoogte op het scherm is 25mm. Een afdruk van de resultaten van de brugweegschaal wordt met tijd en datum gegeven. Met dit scherm kan de weegschaal het wielgewicht, de asdruk en het totale gewicht tonen. Met dit apparaat heeft u een manier om mobiel en gemakkelijk het gewicht van verschillende typen voertuigen te bepalen.

Aslast-weegschaal of wieldrukweegschaal II

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten