Weegindicator type DFWL

Artikelnummer: DFWL Categorie:

Beschrijving

Weegindicator type DFWL voor weegtoepassingen

Hoge prestaties en betrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs. De DFWL digitale weegindicator is veelzijdig en eenvoudig te programmeren en te gebruiken. Het brede scala aan beschikbare functies en interfaces, maken hem geschikt voor veel verschillende soorten industriële en commerciële weegtoepassingen. Geschikt voor palletwagenweegschalen, vorkheftrucks en automotive. Standaard uitgerust met een steunbeugel met instelbare inclinatie, voor gebruik op tafel, kolom of muur. CE-M-goedgekeurd (OIML R-76 / EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features van de Weegindicator

5-key functional waterproof keypad.
Backlit 25mm LCD display with 6 high contrast digits with icons for showing the active functions.
Easy to clean ABS IP54 case, resistant to harsh and corrosive environments.
Suitable for use on the table, column, or wall.
Fitted with fixing bracket with adjustable inclination.
A/D 24 bit, 4 channel converter, max. 200 conv./sec. autoselect, and up to 8 signal linearisation points.
Up to 10.000e or multirange 3 x 3000e @ 0,3 µV/d in CE-M approved versions for legal for trade use.
Up to 1.000.000 displayable divisions with internal resolution up to 3.000.000 points.
Connection with up to 8 load cells with input resistance equal to 350 Ohm or up to 16 cells of 700 Ohm each.
Digital calibration and Set-Up from keypad or from PC through DINITOOLS.
Power supply from 5 to 12Vdc.
Supplied as standard with 4 AA batteries extractable drawer (batteries not included), and 12V external power adapter (if connected it excludes the battery supply).

Dexman Betrouwbaar én betaalbaar

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegindicatoren  kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u een weegindicator kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weegindicator type DFWL” te beoordelen