Weegindicator type DGT60

Beschrijving

Weegindicator type DGT60 voor weegtoepassingen in industriële omgevingen.

Weegindicator met groot matrixdisplay bestaande uit zeer intens heldere LED’s. Bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis, ook in vol zonlicht, en waar het nodig is om van een afstand onder elke hoek te kijken. Behuizing volledig in roestvrij staal IP68. CE-M-goedgekeurd (OIML R-76 / EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features Weegindicator type DGT60

Functional 5-key waterproof keypad.
Large 6-digit display, 60 mm high, with very efficient SMD LEDs (software adjustment of the brightness intensity), complete of 6 Leds for indication of active functions, visible from over 25 m, with viewing angle up to 120° and with power up to 750 mcd.
IP68 stainless steel case complete of wall fixing bracket.
Dimensions: 410 x 67 x 165 mm.
Calibration, Set-Up parameters, configurable from keyboard or from PC with DINI TOOLS.
Max. 10.000e or multirange 2 x 3000e @ 0,3 µV/d in CE-M approved version for legal for trade use.
Max. 1.000.000 displayable divisions viewable with internal resolution up to 3.000.000 points.
Up to 8 signal linearisation points with DINITOOLS.
A/D 24 bit sigma-delta 4-channel conversion, max.200 conv./sec. with automatic selection.
Connectable with up to 8 analogue load cells with 350 Ohm input resistance.
Management of a weighing system with up to 4 cells with digital equalisation or management of up to 4 independent weighing systems.
Power supply from 12 to 24 Vdc with 110-240 Vac internal power supplier.
Available as Scale or as Repeater version.
Fitted with an air valve for regulating the humidity and the pressure inside the indicator.

Dexman Betrouwbaar én betaalbaar

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegindicatoren  kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u een weegindicator kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Extra informatie

V

DGT60AN, DGT60BC, DGT60PB-1, DGT60R

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weegindicator type DGT60” te beoordelen