06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Weegindicator type DGT60

Product Description

Weegindicator type DGT60 voor weegtoepassingen in industriële omgevingen.

Weegsindicator/repeater met groot matrixdisplay bestaande uit zeer intens heldere LED’s. Bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis, ook in vol zonlicht, en waar het nodig is om van een afstand onder elke hoek te kijken. Behuizing volledig in roestvrij staal IP68. CE-M-goedgekeurd (OIML R-76 / EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features

Functional 5-key waterproof keypad.
Large 6-digit display, 60 mm high, with very efficient SMD LEDs (software adjustment of the brightness intensity), complete of 6 Leds for indication of active functions, visible from over 25 m, with viewing angle up to 120° and with power up to 750 mcd.
IP68 stainless steel case complete of wall fixing bracket.
Dimensions: 410 x 67 x 165 mm.
Calibration, Set-Up parameters, configurable from keyboard or from PC with DINI TOOLS.
Max. 10.000e or multirange 2 x 3000e @ 0,3 µV/d in CE-M approved version for legal for trade use.
Max. 1.000.000 displayable divisions viewable with internal resolution up to 3.000.000 points.
Up to 8 signal linearisation points with DINITOOLS.
A/D 24 bit sigma-delta 4-channel conversion, max.200 conv./sec. with automatic selection.
Connectable with up to 8 analogue load cells with 350 Ohm input resistance.
Management of a weighing system with up to 4 cells with digital equalisation or management of up to 4 independent weighing systems.
Power supply from 12 to 24 Vdc with 110-240 Vac internal power supplier.
Available as Scale or as Repeater version.
Fitted with an air valve for regulating the humidity and the pressure inside the indicator.

Betrouwbaar én betaalbaar

Bij Dexman kunt u onder andere de weegindicator van het bekende merk Dini argeo. Het fijne van deze weegindicator is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt Dini agreo gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegindicatoren  kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u een weegindicator kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Additional information

V

DGT60AN, DGT60BC, DGT60PB-1, DGT60R

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weegindicator type DGT60” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart