4 kanaals weegtransmitter type DGT

Beschrijving

4 kanaals weegtransmitter type DGT voor het versterken van een weegcel signaal

Multifunctionele weegtransmitter voor paneelmontage op DIN-balk. Ideaal als onafhankelijke of afhankelijke 4-kanaals digitale junction box, die de directe uitlezing en diagnose van elke aangesloten load cell mogelijk maakt. Het brede scala aan beschikbare interfaces maakt het eenvoudig de weging te integreren in elk automatiseringssysteem. CE-M-goedgekeurd (OIML R-76 / EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van weegsystemen. Met zijn eigen mechanische, elektronische en informatiesysteem kennis, Dini Argeo creëert mechatronische oplossingen die variëren van mobiele weegsystemen commerciële schalen als voor industrieel gebruik, waaronder een breed scala van componenten, elektronische en software-oplossingen voor industriële automatisering en systemen ‘ integratie.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wegen, de dosering en industriële automatisering, Dini Argeo biedt de beschikbare state of the art technologie de top nauwkeurigheid in het bereik van internationale normen garanderen

Main Features weegtransmitter

Easy to use 5-key waterproof keyboard.
Highly efficient red LED display with 6 10-mm digits and 6 LEDs for showing active functions.
Case for mounting on DIN bar or on the wall.
Calibration, Set-Up parameters, configurable from keyboard or from PC with DINI TOOLS.
Up to 10.000e or multirange 2 x 3000e @ 0,3 µV/d in CE-M approved version for legal for trade use.
Up to 1.000.000 displayable divisions with internal resolution up to 3.000.000 points.
Up to 8 signal linearization points with DINITOOLS (3 from keypad).
A/D 24-bit sigma-delta conversion, up to 200 conv./sec. autoselect.
Connectable with up to 8 analogue load cells with 350 Ohm input resistance.
Management of a digitally equalised 4-cell weighing system or management of 4 independent weighing systems.
From 12 Vdc to 24 Vdc power supply.

Dexman Betrouwbaar én betaalbaar

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Ondersteuning

Naast het kopen van uw weegversterkers kunt u ook bij Dexman terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast staan wij bekend om onze hoogstaande service. U kunt namelijk altijd een beroep doen op onze kennis en kunde.

Aanvullende informatie

Wilt u een meetversterker kopen maar weet u niet precies welke geschikt zijn voor uw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dexman.nl of vul het formulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Extra informatie

V

DGT4, DGT4AN, DGT4PB-1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 kanaals weegtransmitter type DGT” te beoordelen