PESA weegschaal voor ATEX 1, 21, 2, 22 zones

Simpele PESA weegschaal met ATEX 

De nieuwe PESA weegschaal is compleet gemaakt uit RVS, speciaal ontworpen voor gevaarlijke zones, beschikbaar in EX 2GD versie (gas en stof) voor zones 1, 21, 2 en 22 of EX 3GD (gas en stof) voor zones 2 en 22. Ze worden aangedreven door een ATEX accu met boven 100 uur werkduur, dit maakt het product handig en compact als er geen stopcontact in de buurt is. Ze kunnen makkelijk verplaatst worden in een ruimte, ook waar explosiegevaar aanwezig kan zijn, zodat je makkelijk kan wegen waar nodig. Het product komt met een certificaat voor goedkeuring van de load cell (CCATEX) en een goedkeuringsverklaring van het apparaat (DCATEX).

PESA ATEX weegschaal

Platform eigenschappen

 • Goedgekeurd “single point” RVS lastcel volgens OIML R60 normen bescherming tegen vuil en water volgens IP67 standaarden. ATEX goedgekeurd belastingscel bescherming ATEX: ATEX II 1G Ex ia IIC T6 (Ta -20 ÷ + 40 ° C) TX (Ta -20 ÷ +65 ° C) Ga. ATEX II 1 D Ex ta IIIC TX ° C (Ta – 20 ÷ + 40 ° C) TX ° C (Ta -20 ÷ +65 ° C) Da IP65.
 • Structuur, behuizing en laadplaat in AISI304 roestvrijstaal.
 • Verstelbare stelvoeten met plastic over schoen.
 • Geleverd met draagzuil, hoogte: – 500 mm in de “Q” modellen; – 700 mm in de “X” -modellen.

Eigenschappen indicator

 • IP68 Gewicht indicator voor ATEX zones beschermingsmethodes op: ATEX II 2 (2) G Ex ib [ib Gb] IIC T4 Gb voor gassen. ATEX II 2 (2) D Ex tb [ib Db] IIIC T197 ° C IP65 Db voor stof.
 • EG-verklaring van typekeuring overeenkomstig bijlage III (ATEX-richtlijn). CE-M approvable (OIML R-76 / EN 45501).
 • Waterdichte 17-key numeriek toetsenbord en functioneel.
 • LCD display met 6 25 mm hoog contrast cijfers duidelijk zichtbaar, zelfs bij slechte lichtomstandigheden en lage temperaturen en met 6 LEDs voor het tonen van de actieve functies.
 • Tot 10.000e of multirange 3 x 3000e @ 0,3 mV / d in CE-M goedgekeurde versie voor legaal voor professioneel gebruik.
 • Tot 1.000.000 toonbare divisies met inwendige resolutie tot 3.000.000 punten.
 • A / D 24-bit sigma-delta omzetting tot 100 conv./sec. automatische selectie.
 • Voeding via externe batterij pack met 160h bedrijfsduur. Een extra accu voor continu gebruik (24/7) is beschikbaar als optie.
 • Charger bij de levering inbegrepen.
PESA ATEX weegschaal Deze weegschaal is beschikbaar in de capaciteiten 15, 30, 60 en 150kg . De weegschaal is te koop vanaf 2300,- euro. De prijs is inclusief de ATEX-verklaring van overeenstemming (DCATEX2GD) en de load cell certificaat van overeenstemming (CCATEX). Klik hier voor de datasheet van de PESA weegschaal

Een PESA weegschaal kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.