TPWA palletwagenweegschaal

TPWA palletwagenweegschaal

Dini Argeo introduceert met trots de nieuwe palletwagenweegschaal, geleverd met thermische printer, zwenkbare gewichtsindicator en de nieuwe weegsoftware. De upgrade biedt de gebruiker eenvoudige toegang tot de hoofdfuncties om het wegen te vergemakkelijken.

  

Belangrijkste kenmerken:

• Maximale hefcapaciteit: 2000 kg. • IP68-weegcellen van roestvrij staal voor de legale versie voor gebruik in de handel, aluminium IP67-laadcellen voor de interne gebruiksversie. • 60-uurs geschatte gebruiksduur, voeding via ingebouwde extraheerbare oplaadbare batterij. • Geleverd met thermische printer. • Nauwkeurigheid: +/- 0,1% van de maximale capaciteit in de versies voor intern gebruik; nauwkeurigheid: +/- 0,05% van de maximale capaciteit in de “M” goedgekeurde versies. • Alibi-geheugen, PEAK-modus en Newton-kg conversie, beschikbaar op aanvraag. • Compleet vernieuwd weegprogramma en toetsenbord, voor een intuïtief gebruik. • Werkingsmodi selecteerbaar via sneltoetsen. • Beschikbaar als CE-M-goedgekeurde versie.

Klik HIER om de volledige technische details te bekijken

Een palletwagenweegschaal kopen doet u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.