Koppelopnemer type TRX van 50Nm tot 5000Nm

Categorie:

Beschrijving

Koppelopnemer type TRX van 50Nm tot 5000Nm

TRX serie koppelopnemer is ontworpen om torsie metingen zowel met de klok mee en tegen de klok te meten met een hoge precisie. Belangrijkste toepassingsgebieden variëren van industriële testbanken en materiaal testmachines, metrologische sectoren, zoals de eerste lijn monsters voor test- en kalibratielaboratoria, onderzoeksinstellingen enz . Geproduceerd in twee nauwkeurigheidsklassen 0,05 of 0,1 volgens EURAMET cg-14 norm met een jaarlijkse afwijking van minder dan 0,003%

De meting stabiliteit wordt gewaarborgd, zelfs in natte en moeilijke omgevingen dankzij een hoge beschermingsgraad. Het monolithische lichaam is volledig van roestvrij staal, garandeert een hoge bestendigheid tegen dynamische belasting die kunnen optreden in beide meetrichtingen. De koppelmeter wordt geproduceerd in 3 specifieke structuren om zeer uiteenlopende dekking tot 5000 N • m.

Hoge stabiliteit van de monolithische structuur
Hoge mechanische weerstand
Compleet gemaakt van roestvrij staal
Volledig lasergelaste
Beschermingsgraad IP67

AEP

Deze koppelopnemer wordt geleverd via onze vertegenwoordiging AEP. AEP transducers heeft een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van Load cellen, Force transducers, Torque transducers, Verplaatsing transducers, druk transducers en transmitters, digitale manometers, Dynamometers, elektronische instrumentatie en Application software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewicht, kracht, druk, koppel en verplaatsing, en de producten zijn door deze tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kenmerken koppelopnemer type TRX

Beschikbaar in 50,100, 200, 500, 1000, 2000, 3000 en 5000Nm
Linearity and Hysteresis 0,03%
NOMINAL SENSITIVITY  1 mV/V
PEAK FUNCTION Clockwise (+) and Anticlockwise (-)
max. permissible torque 150%
breaking torque >300%
CABLE LENGTH  5 meter

Een koppelopnemer koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koppelopnemer type TRX van 50Nm tot 5000Nm” te beoordelen