Draaimoment sensor MICROTOR, 5, 10 en 25Nm

Categorie:

Beschrijving

Draaimoment sensor MICROTOR, 5, 10 en 25Nm

Draaimoment sensor voor het meten van koppel en toerental en hoek zowel onder statische en dynamische omstandigheden in continue rotatie. De sensoren van deze reeks worden gebruikt in diverse meettoepassingen, in verband met de processen van de kalibratie, kwaliteitscontrole in laboratoria en in industriële toepassingen waarbij het noodzakelijk om te controleren:
Momentsleutels en schroevendraaiers.
Torque Limiters.
Aandraaien van bouten, moeren en schroeven.
Maatregelen koppel van aandrijfmotoren en pompen.
Wrijving, lagers, afdichtingen.
Torsieveren of schokdempers anders.
Verificatie van de onderdelen zoals kranen, kleppen, elektrische ramen, ruitenwissers, enz.
Beschermingsgraad IP40

AEP

Deze draaimoment sensor wordt geleverd via onze vertegenwoordiging AEP. AEP transducers heeft een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van Load cellen, Force transducers, Torque transducers, Verplaatsing transducers, druk transducers en transmitters, digitale manometers, Dynamometers, elektronische instrumentatie en Application software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewicht, kracht, druk, koppel en verplaatsing, en de producten zijn door deze tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kenmerken Draaimoment sensor MICROTOR

Beschikbaar in 5, 10 en 25Nm
HEXAGONAL coupling whit quick action chuck
Nominal torque 5 N•m, 10 N•m and 25 N•m
Linearity and Hysteresis 0,20%
Nominal speed of rotation 4000 rpm
Contact transmission
Output 2 mV/V

Klik hier voor de datasheet van de Draaimoment sensor MICROTOR

Een draaimoment sensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draaimoment sensor MICROTOR, 5, 10 en 25Nm” te beoordelen