Koppelsensor type TRS van 0.5Nm tot 1000Nm

Categorie:

Beschrijving

Koppelsensor type TRS van 0.5Nm tot 1000Nm.

De koppelsensor type TRS (STATRIC) is voor het meten met de klok mee en tegen de klok. De opnemer heeft een VIERKANTE aandrijving koppeling (UNI ISO 1174-1). Het nominaal koppel gaat van 0,5Nm tot 1000Nm.  Lineariteit en hysteresis 0,2% of 0,1% en de output: 2mV / V.

AEP

Deze koppelsensor wordt geleverd via onze vertegenwoordiging AEP. AEP transducers heeft een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van Load cellen, Force transducers, Torque transducers, Verplaatsing transducers, druk transducers en transmitters, digitale manometers, Dynamometers, elektronische instrumentatie en Application software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewicht, kracht, druk, koppel en verplaatsing, en de producten zijn door deze tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kenmerken koppelsensor type TRS

Beschikbaar in 50,100, 200, 500, 1000, 2000, 3000 en 5000Nm
Linearity and Hysteresis 0,2% or 0.1%
NOMINAL SENSITIVITY  2 mV/V
PEAK FUNCTION Clockwise (+) and Anticlockwise (-)
max. permissible torque 150%
breaking torque >300%
Protechtion class IP40
CABLE LENGTH  5 meter

Klik hier voor de datasheet van de koppelsensor type TRS

Een koppelsensor koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koppelsensor type TRS van 0.5Nm tot 1000Nm” te beoordelen