Torque meters type RT2-USB van 0.5Nm tot 5000Nm

Categorie:

Beschrijving

Torque meters type RT2-USB van 0.5Nm tot 5000Nm

Deze torque meters zijn geschik voor het testen van machines, testbanken en laboratorium toepassingen.
Sensor van roestvrij staal, de behuizing is van aluminium. Beschermingsgraad IP40, compleet met software en USB-kabel.

Een koppel sensor of koppeltransducer of krachtopnemer is een instrument voor het meten en registreren van de torsie op het rotatiesysteem, zoals een motor , krukas , versnellingsbak , transmissie , rotor , of een testapparaat . Stilstandskoppel is relatief eenvoudig te meten. Dynamische koppel, anderzijds, is niet eenvoudig te meten, aangezien algemeen vereist overdracht van enig effect (elektrisch of magnetisch) van de as wordt gemeten met een statisch systeem.

Gewoonlijk koppel sensoren of torque transducers gebruiken rekstroken aangebracht op een roterende as. Met deze werkwijze een middel om de rekstrookbrug stroom nodig, evenals een middel om het signaal van de roterende as te ontvangen. Dit kan worden uitgevoerd met sleepringen , draadloze telemetrie of roterende transformatoren . Nieuwere soorten torque transducers voegen conditionering elektronica en een A / D converter aan de roterende as. De stator elektronica lees het digitale signaal en die signalen om te zetten naar een hoog niveau analoog uitgangssignaal, zoals +/- 10VDC.

AEP

Deze torque meters worden geleverd via onze vertegenwoordiging AEP. AEP transducers heeft een gevestigde aanwezigheid op de markt voor het ontwerpen, de fabricage en de productie van Load cellen, Force transducers, Torque transducers, Verplaatsing transducers, druk transducers en transmitters, digitale manometers, Dynamometers, elektronische instrumentatie en Application software. Met meer dan 40 ervaring op het gebied van gewicht, kracht, druk, koppel en verplaatsing, en de producten zijn door deze tijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kenmerken torque meters RT2-USB

Beschikbaar in 5, 10, 25, 50, 100, 250, 500, 1000, 3000 en 5000Nm.
Digital Output USB2.0
Linearity and Hysteresis 0,20%
PEAK FUNCTION Clockwise (+) and Anticlockwise (-)
max. permissible torque 150%
breaking torque >300%
nominal speed 4000RMP
SPEED and ANGLE (optioneel)
Square coupling (optioneel)
Tablet (optioneel)

Klik hier voor de datasheet van de torque meters type RT2-USB.

Torque meters koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Torque meters type RT2-USB van 0.5Nm tot 5000Nm” te beoordelen